Ο Ρούμπεν Πάρντο «πάτησε» Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Ρούμπεν Πάρντο

i

Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Ο Ρούμπεν Πάρντο «πάτησε» Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 13:22 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 28.08.2023

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (28/8) ο Ρούμπεν Πάρντο, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Άρη να έχουν ξεκινήσει, ωστόσο οι μεταγραφικές εξελίξεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να... τρέχουν. Από το πρωί της Δευτέρας (28/8), ο Ρούμπεν Πάρντο βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρώσει αισίως τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Μετά τον Σουλειμάνοφ που είναι μια ανάσα από τον Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τον Πάρντο για τον παίκτη που αναζητά προκειμένου να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ. 

Ο 30χρονος Ισπανός είχε απασχολήσει τον Άρη και στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου αλλά είχε μπει στο περιθώριο. Ο Πάρντο αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8 και ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα από το 2011 έως και το 2020 (194 συνολικά συμμετοχές). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ενδιάμεσα πέρασε και από την Μπέτις ως δανεικός.

Τη σεζόν 2020-21 πήγε στη Γαλλία και τη Μπορντό, αλλά δόθηκε δανεικός στη Λεγκανιές που τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή το 2021. Στα τρία χρόνια που έμεινε στη Λεγκανιές είχε 107 παιχνίδι με έξι γκολ και 15 ασίστ. Επίσης, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.