Ο Πέρεθ φωτογράφισε τις κόρες του στα «πράσινα» και με θέα το φαράγγι Γκραν Κάνιον

Οι κόρες του Πέρεθ με τα «πράσινα»

i

© Instagram

Ο Πέρεθ φωτογράφισε τις κόρες του στα «πράσινα» και με θέα το φαράγγι Γκραν Κάνιον

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έντυσε τις κόρες του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τις απαθανάτισε με θέα το φαράγγι Γκραν Κάνιον της Αμερικής.

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν έχουν ολοκληρωθεί εδώ κι ένα μήνα σχεδόν κι όπως είναι λογικό, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με σκοπό να ξεκουραστούν. Ένας από τους παίκτες που είναι ενεργοί στα social media και δημοσιοποιούν τις στιγμές χαλάρωσης, είναι και ο Ρούμπεν Πέρεθ. 

Ο 33χρονος μέσος απολαμβάνει τις διακοπές του, μαζί την σύζυγό του και τις κόρες τους στην Αμερική. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε με ελικόπτερο το φαράγγι Γκραν Κάνιον στην Αριζόνα και φρόντισε να ποστάρει διάφορες φωτογραφίες από την απόδρασή του. 

Παναθηναϊκός: Ο «Ιανός» Παλάσιος, το συμβόλαιο, η φήμη στη Λατινική Αμερική και υποψήφιος... αντί-Τούκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:59 - 07.06.2023

Παναθηναϊκός: Ο «Ιανός» Παλάσιος, το συμβόλαιο, η φήμη στη Λατινική Αμερική και υποψήφιος... αντί-Τούκου

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει αφήσει διττές εντυπώσεις για την αξία του. Ο Παναθηναϊκός θα τον χρειαστεί άμεσα το καλοκαίρι και ο Αργεντινός εξτρέμ έχει την ευκαιρία να στείλει μηνύματα... προς πάσα κατεύθυνση!

Μάλιστα, σε ένα από τα post αυτό που κυριαρχεί είναι το... πράσινο χρώμα, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού έντυσε τις κόρες του με τη φανέλα της ομάδας και τις φωτογράφισε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γεια σου πράσινη οικογένεια, θέλουμε να πούμε γεια από το Γκραν Κάνιον. Τα λέμε σύντομα»

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Ρούμπεν Πέρεθ, ακόμη ένας «πράσινος» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους τις καλοκαιρινές διακοπές. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για το ζεύγος Παλάσιος, το οποίο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Η σύζυγος του Αργεντινού εξτρεμ του Παναθηναϊκού, Γιόχα πήγε μάλιστα στην παραλία και θέλησε να το μοιραστεί με τους ακόλουθους της.

Η Γιόχα, συνεχίζει να απολαμβάνει την Ελλάδα και τον ήλιο κάνοντας τα μπάνια της στο παραλιακό μέτωπο της Βουλιαγμένης και μέσω των αναρτήσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στα ύψη την θερμοκρασία.