«Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Ισμάιλα Σόρο»

Ισμάιλα Σόρο

i

©print screen

«Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Ισμάιλα Σόρο»

Δημήτρης Χούπης 10:45 - 07.06.2023

Όπως αναφέρει πορτογαλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του αμυντικού χαφ της Σέλτικ, Ισμάιλα Σόρο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι σε αναζήτηση αμυντικού χαφ. Ο νούμερο ένα στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Όντρεϊ Λινγκρ που αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας

Μέσα από την Τσεχία μάλιστα κάνουν λόγο πως οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα κι άλλον αμυντικό χαφ. 

Ο λόγος γίνεται για τον Ισμάιλα Σόρο, ο οποίος είναι παίκτης της Σέλτικ, αλλά τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αρούκα. Ο Ιβοριανός μέσος έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με τη σκωτσέζικη ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν τον έχει στα πλάνα της. 

Παρόλα αυτά η «πράσινη» ΠΑΕ δεν θα παίξει μόνη της το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων. Καθώς η Αλμερία και η Μπορντό έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για τον 25χρονο. Τη φετινή σεζόν ο Σόρο έχει τριάντα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα της Μπνέι Γεχούντα, αλλά και της Γκομέλ. Ενώ έχει μόλις μία συμμετοχή με την Ακτή Ελεφαντοστού.