Ο Ρούνεϊ αποτελείωσε τη σχέση του με τον Κριστιάνο: «Ο Μέσι είναι ξεκάθαρα ο κορυφαίος όλων» (vid)

Γουέιν Ρούνεϊ

i

PrtScr

Ο Ρούνεϊ αποτελείωσε τη σχέση του με τον Κριστιάνο: «Ο Μέσι είναι ξεκάθαρα ο κορυφαίος όλων» (vid)

Κώστας Τόπας 15:14 - 11.07.2023

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φρόντισε γι' ακόμη μία φορά να ξεκαθαρίσει ότι οι σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι καλές, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι θα παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή 16 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της νέας ομάδας του «Pulga». Στις ΗΠΑ περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες τον Αργεντινό αστέρα, όπως και ο Γουέιν Ρούνεϊ. 

Ο 37χρονος προπονητής της DC United, αναφέρθηκε στη μεταγραφή που πραγματοποίησε η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο.

«Πρόκειται για τον κορυφαίο που έχει περάσει ποτέ από το άθλημα και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στο MLS με επιθυμία να εμφανιστεί απόλυτα ανταγωνιστικός και να βοηθήσει την Ίντερ Μαϊάμι Miami να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρούνεϊ, ο οποίος αν και στην ποδοσφαιρική του καριέρα κατάφερε να συνεργαστεί άρτια και να φτάσει σε σπουδαίες διακρίσεις παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο τελευταίος δεν θα έχει καν λόγο να του μιλήσει…

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αστέρας έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές κριτική από τον παλαίμαχο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρίνει συνέχεια. Ίσως πρέπει να τον ρωτήσετε. Πριν έξι μήνες είχε έρθει στο σπίτι μου. Δεν ξέρω, ίσως κάποιοι θέλουν να είναι στα πρωτοσέλιδα. Μπορεί επειδή σταμάτησε στα 30 να το κάνει αυτό. Ή ζηλεύει επειδή είμαι πιο όμορφος από εκείνον (σ.σ. γέλια). Είναι άσχημο να ακούς τέτοια πράγματα από παλιούς σου συμπαίκτες», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο «CR7».