«Σ' αγαπάω μα@@@α»: Μήνυμα... έπος του Κασεμίρο προς τον Ντε Χέα

«Σ' αγαπάω μα@@@α»: Μήνυμα... έπος του Κασεμίρο προς τον Ντε Χέα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:45 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 18.04.2023

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα μοιράστηκε ένα στοργικό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα που του άφησε ο συμπαίκτης του, ο Κασεμίρο

«Σ’ αγαπώ, μα@@@α», έγραψε ο Κασεμίρο σε ένα σημείωμα προς τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ο Ντε Χέα δημοσίευσε το μήνυμα του πρώην μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης και του απάντησε μπροστά στους περισσότερους από 15 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram: «Κι εγώ σε αγαπώ, αδερφέ».

Αυτά τα μηνύματα μεταξύ του Ντε Χέα και του Κασεμίρο έχουν πέσει στην αντίληψη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τα βλέπουν ως αντανάκλαση της καλής ατμόσφαιρας μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια του «Όλντ Τράφορντ». 

«Αυτή τη σεζόν, το μόνο που βλέπω είναι αγάπη και ευτυχία από όλους τους παίκτες» και «κοίτα την αγάπη σε αυτή την ομάδα». Πραγματικά ενωμένοι είναι μερικά από τα μηνύματα που μπορούν να φανούν στα social media σχετικά με το στοργικό μήνυμα του Κασεμίρο στον Ντε Χέα

Ο Κασεμίρο επέστρεψε πρόσφατα από την τιμωρία του για την αγγλική ομάδα, κάτι που είναι σημαντικό για τις προσπάθειές τις να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της Premier League και επίσης να κερδίσουν το Κύπελλο Αγγλίας και το Europa League.