Η Τσέλσι ξεκίνησε επαφές με τον Νάγκελσμαν

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Η Τσέλσι ξεκίνησε επαφές με τον Νάγκελσμαν

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με σκοπό ο Γερμανός να καθίσει στον πάγκο των «μπλε» από τη νέα σεζόν.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με σκοπό να να κάνει μία νέα αρχή και να αφήσει πίσω της τη φετινή κακή χρονιά. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, η διοίκηση των «μπλε» έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να είναι η επικρατέστερη λύση για τον πάγκο της ομάδας, με τον ίδιο να δείχνει θετικός σε μία τέτοια προοπτική.

Η Τσέλσι διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν τα τελευταία χρόνια. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Μπράιτον (1-2), για την 31η αγωνιστική της Premier League. Η τελευταία της νίκη είναι στις 11/3 απέναντι στη Λέστερ (1-3), ενώ αυτό το αρνητικό σερί την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά, όντας 11η με 39 πόντους και στο -14 από την πρώτη πεντάδα.

Επίσης, οι «Λονδρέζοι» βρίσκονται και με το 1,5 πόδι εκτός Champions League, καθώς στον πρώτο προημιτελικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κακός χαμός στην Τσέλσι: Οι οπαδοί τα έψαλλαν στον Μπόελι κι εκείνος στους παίκτες (vid)
PREMIER LEAGUE

23:00 - 15.04.2023

Ο κακός χαμός στην Τσέλσι: Οι οπαδοί τα έψαλλαν στον Μπόελι κι εκείνος στους παίκτες (vid)

Η ήττα από την Μπράιτον προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών της Τσέλσι, που τα έβαλαν με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τοντ Μπόελι, ενώ εκείνος επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Για τον πάγκο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν έχουν ακουστεί πολλά σπουδαία ονόματα, όμως ένας προπονητής με προοπτική όπως ο Νάγκελσμαν φαντάζει ιδανική λύση, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι.