Σακίρα: «Ακόμη και όταν υποφέρουμε από πόνο στην καρδιά, μπορούμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε»
i

Σακίρα-Πικέ/©Twitter

Σακίρα: «Ακόμη και όταν υποφέρουμε από πόνο στην καρδιά, μπορούμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε»

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:31 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η διάσημη τραγουδίστρια «χτύπησε» κάτω από τη... ζώνη τον Πικέ με ανάρτηση την Πρωτοχρονιά.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν χαρίστηκε στον Ζεράρ Πικέ την Πρωτοχρονιά. Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια συμβίωσης. Μετά από δημοσιεύματα που αποκάλυψαν απιστία του παίκτη της Μπαρτσελόνα με μία 20χρονη. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Η Σακίρα φρόντισε την Πρωτοχρονιά να εκτοξεύσει βέλη προς τον πρώην σύντροφο της με ανάρτηση στο instagram. 

Η Σακίρα έγραψε τα εξής: «Αν και οι πληγές μας συνεχίζουν να είναι ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Μπροστά στην περιφρόνηση, συνεχίστε να εκτιμάτε τον εαυτό σας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί παρά απρεπείς. Περισσότερο ενσυναίσθητοι από τεμπέληδες. Λιγότεροι φεύγουν και περισσότεροι μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι χαμένα, ποτίζουν το έδαφος όπου θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν πιο ανθρώπινους, για να συνεχίσουμε να αγαπάμε ακόμα και όταν υποφέρουμε.» 

Η Σακίρα και ο Πικέ συναντήθηκαν ξανά στο δικαστήριο στο δικαστήριο πριν από λίγες ημέρες για να επικυρώσουν τη συμφωνία χωρισμού για την επιμέλεια των παιδιών τους. Του 9χρονου Μίλαν και του 7χρονου Σάσα. 

Στο μεταξύ ο Πικέ εθεάθη να φιλά με πάθος τον νέο του έρωτα. Την 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων Clara Chia. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μυστική τη σχέση αλλά πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την νυχτερινή τους έξοδο την Πρωτοχρονιά. 

Ο Πικέ δεν στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα από την ανάρτηση της Σακίρα και φαίνεται πως πέρασε τέλεια στην αλλαγή του χρόνου.