Επιστροφή με γκέλα για την Μπαρτσελόνα
i

Μπαρτσελόνα/©printscreen twitter

Επιστροφή με γκέλα για την Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 17:02 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 13.01.2023

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 7’ αλλά η Εσπανιόλ ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (1-1) στην επιστροφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Μουντιάλ.

Με εντός έδρας απώλεια ολοκλήρωσε το 2022 η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι έμεινε στο 1-1 με την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλονίας, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το ισπανικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή του Μουντιάλ. 

Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, όσους και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι στη 16η θέση με 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Μάρκος Αλόνσο. Η Μπαρτσελόνα απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Άνσου Φάτι και τον Ραφίνια με το 1-0 να παραμένει. 

La Liga: Vamos por el chaos...
LA LIGA

13:15 - 29.12.2022

La Liga: Vamos por el chaos...

Δύο πρωταθλητές και μετά το… χάος επικρατεί στη βαθμολογία της La Liga, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στις ζωές μας.

Στο 50’ ο Σέρχι Ρομπέρτο δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Τσάβι, που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπαρτσελόνα «πλήρωσε» τις χαμένες ευκαιρίες στο 72’ όταν ο Χοσέλου ευστόχησε σε πέναλτι που υπέπεσε ο Μάρκος Αλόνσο για το 1-1.

Στο 87’ ο Φερνάντεζ έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά του Κρίστενσεν, ενώ λίγο αργότερα μπλόκαρε προσπάθεια του Λεβαντόβσκι.

Ο αγώνας είχε πάρα πολύ μεγάλη ένταση με δέκα κίτρινες κάρτες. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ζόρντι Άλμπα στο 78’ και του Βινίσιους Σόουζα στο 80ό λεπτό.