Στο στόχαστρο της Άλ Νασρ και ο Σέρχιο Μπουσκέτς

Μπουσκέτς

i

Μπουσκέτς/©Twitter

Στο στόχαστρο της Άλ Νασρ και ο Σέρχιο Μπουσκέτς

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:25 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι Σαουδάραβες θέλουν τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σέρχιο Ράμος.

Πριν ολοκληρωθεί η φημολογούμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Άλ Νάσρ, κυκλοφόρησε σενάριο για ενδιαφέρον της ομάδας από την Σαουδική Αραβία για τον Σέρχιο Ράμος. Ένα νέο έρχεται σήμερα να προστεθεί στη λίστα και αφορά τον Σέρχιο Μπουσκέτς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mundo Deportivo o αρχηγός της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει στα χέρια του μια «ιλιγγιώδη» πρόταση από την Αλ Νασρ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε αρχικά βλέψεις για τον Νγκολό Καντέ αλλά στην πορεία αποφάσισε να δαπανήσει περισσότερα χρήματα για την απόκτηση του Μπουσκέτς.

Αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ είναι ο Γκόραν Βούτσεβιτς, ο οποίος έπαιξε στην Μπαρτσελόνα υπό την καθοδήγηση του Γιόχαν Κρόιφ και έχει εργαστεί στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. Η Αλ Νασρ είναι σε θέση να προσφέρει στον αρχηγό των «Μπλαουγκράνα» υψηλότερο μισθό. Ωστόσο η εκτίμηση είναι ο Μπουσκέτς δεν είναι διατεθειμένος στην παρούσα φάση να φύγει από την ομάδα που τον ανέδειξε και γενικότερα από την Ισπανία.