Νέο επεισόδιο με τη Σακίρα και την πεθερά της - «Ανεξέλεγκτη η κατάσταση», γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ
i

© printscreen

Νέο επεισόδιο με τη Σακίρα και την πεθερά της - «Ανεξέλεγκτη η κατάσταση», γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Sportal newsroom 13:49 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 05.03.2023

Η οικογένεια του Πικέ θέλει η Σακίρα να φύγει από την Ισπανία.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα. Το πρώην, πλέον, ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από δέκα και πλέον χρόνια κοινής πορείας κι αφού είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Πικέ και η Σακίρα ανταλλάσσουν «καρφιά» με την τραγουδίστρια να αφιερώνει στίχους από το νέο της τραγούδι στον παλαίμαχο αμυντικό και τη νέα του αγαπημένη. Ο πολύκροτος χωρισμός του ζευγαριού συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «El programa de Ana Rosa» και τη δημοσιογράφο Σάντρα Αλάντρο, η τραγουδίστρια ήθελε να φύγει από την Ισπανία. Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας του πατέρας δεν της επέτρεψε να φύγει.

Η οικογένεια του Πικέ θέλει η Σακίρα να φύγει από την Ισπανία. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η «κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη» μεταξύ του πρώην ζευγαριού. «Όσο πιο γρήγορα γίνει η μετακόμιση, τόσο το καλύτερο για όλους... τώρα τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση», εξήγησε η Σάντρα Αλάντρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Periodico» η μετακόμιση της Σακίρα στις ΗΠΑ θα γίνει τον Απρίλιο. Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλη ανακούφιση στην οικογένεια του Πικέ.

«Η τραγουδίστρια σχεδιάζει να μετακομίσει την 1η Απριλίου για να επωφεληθεί από τις σχολικές διακοπές που έχουν οι Αμερικανοί μαθητές εκείνες τις εβδομάδες», ανέφερε η εφημερίδα.