Η Ρέιτσελ Στάλμαν ξέρει πώς να κρατά «στην τσίτα» τους followers της

Ρέιτσελ Στάλμαν

i

© Instagram

Η Ρέιτσελ Στάλμαν ξέρει πώς να κρατά «στην τσίτα» τους followers της

Sportal newsroom 18:20 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 03.03.2023

Η αυτοαποκαλούμενη «νο.1 influencer του τένις» έκανε μία ανάρτηση με ένα πραγματικά ευφάνταστο λογοπαίγνιο το οποίο τρέλανε τους πολυπληθείς ακολούθους της

Γεννημένη το 1991 στο Σεντ Λιούις του Μιζούρι, η Η Ρέιτσελ Στάλμαν είναι ακόμη μια αθλήτρια η οποία αποφάσισε να απαρνηθεί την πίεση που αποφέρει και τις θυσίες που απαιτεί ο επαγγελματικός αθλητισμός και να ασχοληθεί περισσότερο με τα κοινωνικά δίκτυα. Σπουδαγμένο ωστόσο κορίτσι, απόφοιτη του πανεπιστημίου του Μιζούρι με πτυχίο διατροφολόγου παρακαλώ. 

Η Ρέιτσελ ξεκίνησε να παίζει τένις όσο ακόμα ήταν στο λύκειο, ενώ πήρε μέρος σε αρκετά τουρνουά. Συνέχισε με το αγαπημένο της σπορ και στο πανεπιστήμιο όπου έπαιξε και τα 4 χρόνια στα αντίστοιχα κολλεγιακά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια ωστόσο ξεκίνησε περισσότερο να ποστάρει άρθρα σχετικά με το τένις στην ιστοσελίδα της, μερικά από τα οποία «ανέβηκαν» σε σάιτ ιδιαίτερα γνωστά στο χώρο. Από το 2021, η εντυπωσιακή κοπέλα έχει ενώσει τις δυνάμεις της με το ΤopCourt όπου αρθρογραφεί, πάντα σχετικά με το τένις. 

Όσο γιατί αποφάσισε να σταματήσει να κυνηγά μια καριέρα ως αθλήτρια, η ίδια έχει δηλώσει σχετικά: «Ήξερα πως είμαι καλή και πως τελικά θα μπορούσα να τα καταφέρω. Αλλά παράλληλα πίστευα πως η πραγματικότητα θα απαιτούσε 5-7 χρόνια για να φτάσω στην κορυφή, μαζί με θυσίες και ένα τρόπο ζωής ο οποίος θα περιελάμβανε να παίζω τένις σε μικρές πόλεις και να βρίσκομαι μονίμως σε ένα αυτοκίνητο». Έτσι συνεχίζει να «μπλογκάρει» αλλά και να κάνει καυτές αναρτήσεις προς τέρψιν των 278.000 ακολούθων της. 

Στην πιο πρόσφατη λοιπόν ανάρτησή της έκανε ένα πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο. Κρατώντας λοιπόν μια ρακέτα και 2 μπαλάκια του τένις, έγραψε «What a nice rack-et!». Για όσους δε το κατάλαβαν, έπαιξε με τις λέξεις rack και racket. Τη ρακέτα την ξέρουμε θαρρώ όλοι, όσο για το rack, αυτό είναι στην καθομιλουμένη το ντεκολτέ, το γυναικείο στήθος. Τα δε σχόλια είναι πολλά και αρκετά έξυπνα κι αυτά, με ένα που ξεχωρίσαμε να αναφέρει «Είναι φυσικά ή συνθετικά; Για τα σύρματα της ρακέτας ρωτάω ασφαλώς»