Εξω φρενών για πρώτη φορά ο Σαλάχ: Κόλλησε κεφάλι με αντίπαλο του (vids)

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

PrtScr

Εξω φρενών για πρώτη φορά ο Σαλάχ: Κόλλησε κεφάλι με αντίπαλο του (vids)

Κώστας Τόπας 10:10 - 17.11.2023

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε μια έντονη αψιμαχία με τον αμυντικό Μούσα Χαμαντού κατά τη διάρκεια της νίκης 6-0 της Αιγύπτου επί του Τζιμπουτί.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει σκοράρει 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για σύλλογο και χώρα αυτή τη σεζόν, βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για την εθνική ομάδα του, καθώς η Αίγυπτος σφράγισε τους τρεις βαθμούς στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας 6-0 του Τζιμπουτί.

Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του, ο Σαλάχ έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Αίγυπτο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά μακριά από τα τυπικά κατορθώματά του μπροστά από το τέρμα, ο μεσοεπιθετικός των «Reds» ενεπλάκη σε μια εξαιρετικά σπάνια διαμάχη με έναν αντίπαλο παίκτη. Κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει....

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω πλάνα, ο Σαλάχ προσπάθησε να ανακτήσει την κατοχή της μπάλας από τον κεντρικό αμυντικό, Μούσα Χαμαντού, ο οποίος με το σώμα του κράτησε μακριά τον «Φαραώ». Τελικά, η μπάλα έφυγε εκτός γηπέδου, αλλά ο Σαλάχ και ο Χαμαντού είχαν μια έντονη αψιμαχία, με τον αστέρα των «Reds» να κολλάει το κεφάλι του σε αυτό του αντιπάλου του.

Μετά από παρέμβαση του διαιτητή, οι δύο ποδοσφαιριστές ηρέμησαν και το ματς συνεχίστηκε κανονικά...