Τέλος εποχής για τις μπούκλες του Σαλάχ: Το νέο λουκ του Αιγύπτιου που «τρέλανε» τους πάντες (pic)

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

© PrtScr

Τέλος εποχής για τις μπούκλες του Σαλάχ: Το νέο λουκ του Αιγύπτιου που «τρέλανε» τους πάντες (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:48 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 29.05.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκοψε τις χαρακτηριστικές του μπούκλες κι έγινε... viral στα social media.

Οι πιο χαρακτηριστικές μπούκλες των τελευταίων ετών αποτελούν παρελθόν!

Ο λόγος γίνεται για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αιφνιδίασε τους πάντες. Όπως διαπιστώνεται, ο ίδιος αποφάσισε να κόψει το μαλλί του και να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές όντας κοντοκουρεμένος.

Δείτε το post:

Ο μάνατζερ του Σαλάχ αποκάλυψε το μέλλον του «Φαραώ» σε οπαδό της Λίβερπουλ!

Με την ομάδα τους να έχει ήδη αποχωρήσει από την κούρσα του τίτλου της Premier League, για τους οπαδούς της Λίβερπουλ η τελευταία αγωνιστική της σεζόν ήταν για να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ.

Τον Ιανουάριο ο Γερμανός προπονητής ανακοίνωσε ότι θα έφευγε από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στην τεχνική ηγεσία των «Reds». Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ήταν συντετριμμένοι από την είδηση ​​και μετά τη νίκη επί της Γουλβς με 2-0 την Κυριακή (19/05) στο «Άνφιλντ» είχαν την ευκαιρία να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κλοπ.

Η αποχώρηση του Κλοπ φέρνει μια αίσθηση αβεβαιότητας προς το καλοκαίρι, ακόμα κι αν ο τεχνικός της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, έχει επιβεβαιώσει ότι θα τον αντικαταστήσει.

Η ευκαιρία για κάποιον ποδοσφαιριστή να δουλέψει με τον Κλοπ ήταν ένας μεγάλος παράγοντας για την ένταξη πολλών παικτών στη Λίβερπουλ, οπότε μένει να δούμε ποια αστέρια θα απαρτίσουν αυτή τη νέα εποχή στους «Reds». Ίσως το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός συνδέθηκε με μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωράει η υπόθεση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο 31χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος «Άνφιλντ» και τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Γουλβς, ένας οπαδός της Λίβερπουλ πόζαρε για μια selfie με τον Ράμι Άμπας, τον ατζέντη του Σαλάχ.

Σύμφωνα με τον οπαδό, ο ατζέντης του είπε ότι ο Σαλάχ θα μείνει στον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα ότι οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας θα διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν τον Σαλάχ τη νέα σεζόν, αφού απέτυχαν να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή τον Ιανουάριο.