Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την Λίβερπουλ μετά την «Άρνε Σλοτ» εποχή

Άρνε Σλοτ

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την Λίβερπουλ μετά την «Άρνε Σλοτ» εποχή

Κώστας Τόπας 14:50 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:52 - 29.05.2024

Η πρώτη αποχώρηση από τη Λίβερπουλ στη νέα εποχή του Άρνε Σλοτ φαίνεται να έχει δρομολογηθεί λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ολλανδού τεχνικού.

Ο Άρνε Σλοτ ήταν εδώ και καιρό στην ατζέντα της Λίβερπουλ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ. Από τότε που κυκλοφόρησαν αναφορές τον Απρίλιο ο Γερμανός προπονητής έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισής του, λέγοντας πως είναι ο ιδανικός για να αναλάβει τα ηνία των «Reds».

Στη συνέχεια, ο Άρνε Σλοτ ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, με τους «Reds» να επιβεβαιώνουν ότι ο Ολλανδός θα αναλάβει επίσημα τη θέση στη τεχνική ηγεσία την 1η Ιουνίου, με την επιφύλαξη άδειας εργασίας.

Οι Τιάγκο Αλκάνταρα, Αντριαν, Ζόελ Μάτιπ θα αποχωρήσουν επίσης μαζί με τον Κλοπ μιας και ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά του αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, υπάρχει και μια άλλη πιθανή αποχώρηση από το ρόστερ.

Σύμφωνα με το «Football Insider», ο Κουίβιν Κέλεχερ θέλει να αποχωρήσει από τους «Reds» αυτό το καλοκαίρι. Ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας έχει κάνει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν 2023/24, την καλύτερη σεζόν του με διαφορά όσον αφορά τον χρόνο παιχνιδιού.

Έπαιξε επίσης κάθε λεπτό στον θρίαμβο του Carabao Cup και κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 1-0 επί της Τσέλσι στον τελικό στο Γουέμπλεϊ τον Φεβρουάριο. Αλλά ο Άλισον Μπέκερ ανέκτησε τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ όταν επέστρεψε από τραυματισμό τον Απρίλιο και αναμένεται να παραμείνει πρώτη επιλογή υπό την καθοδήγηση του Σλοτ.

Ως εκ τούτου, ο ρόλος του Κέλεχερ δεν θα ήταν πρωταγωνιστικός, ειδικά από τη στιγμή που έχει φιλοδοξίες να είναι νούμερο «ένα» σε κάποια άλλη ομάδα. Ετσι, αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι. Ο 25χρονος κίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να βρουν τη «χρυσή» τομή για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Διαφορετικά, η Λίβερπουλ θα αναζητήσει ένα ποσό περίπου 20 εκατομμυρίων λιρών για τον Κέλεχερ, ο οποίος εντάχθηκε ως 16χρονος στην ομάδα.