Η Τζένοα της... ανατροπής επέστρεψε στις νίκες στη Serie A

Σαλερνιτάνα - Τζένοα

i

© PrtScr

Η Τζένοα της... ανατροπής επέστρεψε στις νίκες στη Serie A

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:21 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 21.01.2024

Η Τζένοα πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα με ανατροπή (1-2) κι έτσι επέστρεψε στα τρίποντα.

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με το... καλημέρα, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A, η Τζένοα «απέδρασε» από την έδρα της Σαλερνιτάνα με μία σπουδαία ανατροπή (1-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Αγουστίν Μαρτεγάνι, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

Η «απάντηση» από την ομάδα της Γένοβας ήταν άμεση, καθώς μόλις στο 13ο λεπτό ο Ματέο Ρετέγκι πάτησε περιοχή κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-1.

Στην επανάληψη, η Τζένοα πάτησε το πόδι στο... γκάζι και στο 57ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή χάρη στο εύστοχο πέναλτι από τον Γκούντμουντσον (1-2).

Λίγο νωρίτερα, η Φροζινόνε χρειάστηκε την ανατροπή για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από σχεδόν δύο μήνες και πέντε ήττες στη σειρά, καθώς επικράτησε με 3-1 της Κάλιαρι κι έκανε ένα βήμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Σουλεμάνα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Σαρδηνίας, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στη Serie A, πριν η οικοδέσποινα απαντήσει στην επανάληψη με τρία γκολ, τα οποία πέτυχαν οι Ματσιατέλι, Σούλε και Ζόρζε.

Στο άλλο ματς η Έμπολι πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό, επικρατώντας με 3-0 της Μόντσα. Πρωταγωνιστής ο Πολωνός επιθετικός Σιμόν Ζουρκόφσκι, ο οποίος με τα τρία γκολ που πέτυχε χάρισε στην ομάδα του μόλις την 4η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μενιάν μετά την ρατσιστική επίθεση: «Δεν είναι ο παίκτης, αλλά ο άντρας και ο πατέρας της οικογένειας»
SERIE A

15:07 - 21.01.2024

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μενιάν μετά την ρατσιστική επίθεση: «Δεν είναι ο παίκτης, αλλά ο άντρας και ο πατέρας της οικογένειας»

«Δεν είναι ο παίκτης που δέχτηκε επίθεση, αλλά ο άντρας και ο πατέρας της οικογένειας», έγραψε στο συγκλονιστικό μήνυμα μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Μάικ Μανιάν

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: