Σάλιακας: «Στενοχωρήθηκα που δεν κλήθηκα στην εθνική»

Σάλιακας: «Στενοχωρήθηκα που δεν κλήθηκα στην εθνική»

Κώστας Τόπας 09:27 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 21.03.2023

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Μανώλης Σάλιακας για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Η εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται ενόψει των προκριματικών που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 24 Μαρτίου με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας. Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε το όνομα του Μανώλη Σάλιακα.

Ο 26χρονος Έλληνας δεξιός μπακ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι στη Zweite Bundesliga, έχοντας μάλιστα και τρία γκολ με την γερμανική ομάδα. Μιλώντας στο «tag24.de», ο Σάλιακας εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν έλαβε κλήση από τον Γκουστάβο Πογιέτ.

«Φυσικά και είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος που δεν έγινε. Αλλά δεν αμφισβητώ τον εαυτό μου γιατί ξέρω τι κάνω εδώ. Θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου επειδή θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα», ανέφερε. Το ίδιο είπε και ο προπονητής του, Φαμπιάν Χιρτσέλερ, ο οποίος ενθάρρυνε όχι μόνο τον Σάλιακα αλλά και τον συμπαίκτη του, Έρικ Σμιθ μετά τις χαμένες ευκαιρίες τους. «Ειδικά τώρα, είπα και στους δύο πως αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι, είναι θέμα χρόνου να τους καλέσουν», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.