Σάλος στην Ισπανία, ο διεθνής Αργεντινός της Σεβίλλης Γκονσάλο Μοντιέλ κατηγορείται για βιασμό

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ.

i

©Matteo Ciambelli/Getty Images

Σάλος στην Ισπανία, ο διεθνής Αργεντινός της Σεβίλλης Γκονσάλο Μοντιέλ κατηγορείται για βιασμό

Sportal newsroom 16:34 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 30.03.2023

Ο διεθνής Αργεντινός αμυντικός της Σεβίλλης Γκονσάλο Μοντιέλ κατηγορείται για βιασμό στο σπίτι του το 2019.

Στην Ισπανία έχει προκαλέσει σάλος η είδηση ότι ο Γκονσάλο Μοντιέλ καταγγέλθηκε για βιασμό

Ο δικηγόρος του θύματος επιβεβαίωσε την καταγγελία και ανέφερε ότι το συμβάν φέρεται να συνέβη στο σπίτι του Μοντιέλ τον Ιανουάριο του 2019. Η είδηση για το περιστατικό προήλθε από την Αργεντινή. Ο δεξιός μπακ της Σεβίλλης και της Εθνικής Αργεντινής έχει κατηγορηθεί για βιασμό στη χώρα του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της Ρακέλ Ερμίδα, του θύματος που κατηγορεί τον Αργεντινό παίκτη, στο Radio 10 τα γεγονότα συνέβησαν το 2019. 

Ο παίκτης «την προσκάλεσε να συναντήσει την οικογένειά του, παίζοντας το ρόλο των φίλων και της είπε ότι θα περάσει καλά. Επέμενε, μάλιστα, να παρευρεθεί σε ένα πάρτι στη La Matanza».

 Οι αποκαλύψεις στη συνέχεια του δικηγόρου της κοπέλας σοκάρουν: «Έμεινε αναίσθητη και δεν ξέρει πόσοι άνθρωποι συμμετείχαν στην κακοποίηση και στο Cemic, όπου τη θεράπευσαν, την έβαλαν να πάρει φάρμακα για να αποφύγει τις λοιμώξεις», εξήγησε ο δικηγόρος που τόνισε ότι «μπορεί να ήταν ναρκωμένη. Στο πάρτι ήπιε δύο ποτά και ήταν αναίσθητη και μετά την κακοποίηση την πέταξαν στην πόρτα του σπιτιού».