Παίκτης της Γιουβέντους συνελήφθη για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του!
i

Ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν / Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Παίκτης της Γιουβέντους συνελήφθη για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του!

Sportal newsroom 17:50 - 13.02.2023

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Μοχάμεντ Ιχατάρεν, φέρεται να συνελήφθη στην Ολλανδία για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με την «De Telegraaf», την Κυριακή (13/2) ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν, που επέστρεψε στο Άμστερνταμ για τα γενέθλια του, φέρεται να συνελήφθη από την αστυνομία επειδή επιτέθηκε στην πρώην κοπέλα του.

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη σύλληψη του 21χρονου επιθετικού της Γιουβέντους μέσα σε λίγους μήνες, αφού τον Νοέμβριο συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση σε άλλο άτομο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου η καριέρα έχει φθαρεί από τα αξωαγωνιστική ζητήματα, καθώς κάποτε θεωρούνταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες της γενιάς του.

Η «Γηραιά Κυρία» υπέγραψε τον Ιχάταρεν για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ τον Αύγουστο του 2021 και τον έδωσε αμέσως δανεικό στη Σαμπντόρια , όπου τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Μετά από μια ανεπιτυχή περίοδο στη Λιγουρία, εντάχθηκε στον Άγιαξ ως δανεικός, αποχωρώντας ένα χρόνο αργότερα, αφού έκανε μόλις μία εμφάνιση με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας.