«Ταύρος» ο Αλέγκρι: «Βούλωσέ το και κατέβα κάτω» (vid)

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

«Ταύρος» ο Αλέγκρι: «Βούλωσέ το και κατέβα κάτω» (vid)

Κώστας Τόπας 12:03 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 13.02.2023

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το τέλος του αγώνα της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να τα βάλει με οπαδό της ομάδας του.

Η Γιουβέντους κατέκτησε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Φιορεντίνα με 1-0 για την 22η αγωνιστική της Serie A και παρά το σοκ του -15 δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα της.

Ωστόσο μόνο ήρεμα δεν ήταν τα πράγματα στον πάγκο των «μπιανκονέρι» κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες από φίλους της ομάδας με αποδέκτες παίκτες της Γιουβέντους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ξεσπάσει και να τα βάλει με έναν οπαδό της ομάδας του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Βούλωσέ το και κατέβα κάτω», φώναξε έντονα ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας» στον εν λόγω οπαδό, ο οποίος νωρίτερα εξαπέλυε υβριστικά σχόλια με αποδέκτη τον Μόιζε Κεν, με τοπεριστατικό να καταγράφεται από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το περιστατικό κι εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Είμαι θλιμμένος επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί οπαδοί που βοηθούν την ομάδα και κάποιος που έρχεται στο γήπεδο προκατειλημμένος αρνητικά απέναντι σε κάποιον παίκτη μας. Λυπάμαι για τα σφυρίγματα στον Ντε Σίλιο, στον Κεν αλλά και στον Παρέδες που ακούστηκαν μερικές φορές. Είναι ασέβεια απέναντι σε ένα γκρουπ παικτών που τα πηγαίνουν καλά σε μία δύσκολη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.