Σάλος στην Ιταλία με το πανό οπαδών της Ρόμα για το ατύχημα του Ιμόμπιλε – «Ο οδηγός ήταν Ρόμα»

Απαράδεκτο πανό των οπαδών της Ρόμα.

Σάλος στην Ιταλία με το πανό οπαδών της Ρόμα για το ατύχημα του Ιμόμπιλε – «Ο οδηγός ήταν Ρόμα»

Γιώργος Σακελλαρίου 19:23 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 17.04.2023

Οπαδοί της Ρόμα με πανό ανέφεραν ότι ο οδηγός του τραμ που τράκαρε τον Ιμόμπιλε ήταν Ρόμα και στην πόλη ξέσπασε «πόλεμος».

Η βλακεία είναι ανίκητη.

Μπροστά στον οπαδικό φανατισμό ακόμα και η ζωή δείχνει ασήμαντη για ορισμένους που έχουν συμβιβαστεί με την ηλιθιότητα. Ο διεθνής Ιταλός άσος της Λάτσιο είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Τράκαρε με συρμό του τραμ, που παραβίασε το κόκκινο κι ευτυχώς ο ίδιος γλίτωσε με τραυματισμό, όπως και οι κόρες του κι ορισμένοι επιβάτες.

Πέντε οπαδοί της Ρόμα, ωστόσο, πριν το ματς με την Ουντινέζε δεν έδειξαν να συγκινούνται από την περιπέτεια του Ιμόμπιλε, απλά γιατί παίζει στη «μισητή» Λάτσιο. Σήκωσαν πανό στο οποίο ανέφεραν «ο οδηγός του τραμ ήταν Ρόμα» κι έχει προκληθεί σάλος με αρκετούς ομοϊδεάτες τους να ζητούν τον αποκλεισμό τους από τα ματς της Ρόμα.

Στο δημοσίευμα των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρεται: « Ένα δυσάρεστο συμβάν αμαυρώνει το κλίμα αλληλεγγύης που έχει δείξει το ιταλικό ποδόσφαιρο προς τον Τσίρο Ιμόμπιλε , τον επιθετικό και αρχηγό της Λάτσιο που είχε τροχαίο ατύχημα με τραμ το πρωί της Κυριακής. Μια τρομακτική σύγκρουση, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρές συνέπειες για τον ποδοσφαιριστή (τραύμα στη σπονδυλική στήλη και κάταγμα στη δεξιά πλευρά), τις κόρες, τον οδηγό του εμπλεκόμενου οχήματος και ορισμένους επιβάτες.

Ένας τεράστιος φόβος, λοιπόν, που ωστόσο δεν εμπόδισε πέντε οπαδούς των Ρωμαίων να επιδείξουν ένα πανό σοκ στον φορ της Λάτσιο. «Ο οδηγός του τραμ ήταν Ρόμα», ανέφεραν σε πανό που εμφανίστηκε στον παραλιακό δρόμο κάτω από το Lungotevere, σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο, που φιλοξένησε τον αγώνα της Ρόμα με την Ουντινέζε το βράδυ της Κυριακής. Η αντίδραση ήταν μεγάλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη συμμετοχή και αρκετών οπαδών των Giallorossi που διαφώνησαν με το πανό».