Έπος: Ο Σαμάτα έχει βάλει στοίχημα με τον πατέρα του και του... χρωστάει για κάθε χαμένο πέναλτι

Σαμάτα

i

© Intime

Έπος: Ο Σαμάτα έχει βάλει στοίχημα με τον πατέρα του και του... χρωστάει για κάθε χαμένο πέναλτι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:22 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 04.04.2024

Η ιδιαίτερη συμφωνία του Σαμάτα με τον πατέρα του και οι... συνέπειες μετά από κάθε χαμένο πέναλτι.

Ο Σαμάτα βάζει το χέρι του στην τσέπη μετά από κάθε πέναλτι!

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ της Τανζανίας, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έχει βάλει ένα στοίχημα με τους γιούς του, Άλι και Μοχάμεντ, το οποίο είναι ικανό να του αποφέρει... κέρδη.

Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά το γεγονός πως όταν χάνουν ένα πέναλτι θα τον «αποζημιώνουν» με 20.000 σελίνια.

Μάλιστα, ο πατέρας του πρόσφατα αποκάλυψε πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ του χρωστά ήδη 40.000 σελίνια για φέτος, για τα δύο χαμένα πέναλτι με ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

«Ο πρεσβύτερος Άλι Σαμάτα έχει βάλει ένα στοίχημα στα δύο παιδιά του, τον Άλι, που παίζει στην Ευρώπη, και τον Μοχάμεντ που παίζει στην Τανζανία και στη Κοσμοπόλιταν FC. Αυτό αφορά τις εκτελέσεις πέναλτι.Πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είχε χάσει ένα πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, και επιστρέφοντας έχασε ακόμα ένα. Οπότε μέχρι τώρα οφείλει στον πατέρα του 40.000 σελίνια.Ο πατέρας Σαμάτα είπε ότι ο φορ του Δικεφάλου γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε μόλις επιστρέψει στην Τανζανία θα του δώσει τα χρήματα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τρομερή στιγμή στην Τούμπα: Οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε τον Σαμάτα και ο Τανζανός τον αγκάλιασε θερμά

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στη Λαμία, όμως πήρε τη νίκη με ανατροπή (3-1)!

Με σκόρερ τους Μιχαηλίδη και Σβαμπ (2), ο Δικέφαλος πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνεθ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Σαμάτα πήρε φανέλα βασικού, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και μάλιστα ήταν αρκετά δραστήριος, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Μετά τη λήξη του ματς, ένας οπαδός του Δικεφάλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τον Τανζανό φορ, θέλοντας να πάρει τη φανέλα του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων μπορεί να μην του την έδωσε, όμως του χάρισε μία ζεστή αγκαλιά.