Τρομερή στιγμή στην Τούμπα: Οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε τον Σαμάτα και ο Τανζανός τον αγκάλιασε θερμά (vid)

Το «ντου» στον Σαμάτα

i

© PrtScr

Τρομερή στιγμή στην Τούμπα: Οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε τον Σαμάτα και ο Τανζανός τον αγκάλιασε θερμά (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:25 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 03.04.2024

Ο Σαμάτα πρωταγωνίστησε σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ - Λαμία.

Τρομερή στιγμή με τον Αλί Σαμάτα στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στη Λαμία, όμως πήρε τη νίκη με ανατροπή (3-1)!

Με σκόρερ τους Μιχαηλίδη και Σβαμπ (2), ο Δικέφαλος πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνεθ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Σαμάτα πήρε φανέλα βασικού, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και μάλιστα ήταν αρκετά δραστήριος, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Μετά τη λήξη του ματς, ένας οπαδός του Δικεφάλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τον Τανζανό φορ, θέλοντας να πάρει τη φανέλα του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων μπορεί να μην του την έδωσε, όμως του χάρισε μία ζεστή αγκαλιά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο.

Ο Λουτσέσκου αποθέωσε τον Σαμάτα

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την εικόνα των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Αλί Σαμάτα.

«Δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά από δύο ημέρες και μετά από μία μεγάλη νίκη όπως με τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι ότι τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν το σύνολο, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία... κακή μπάλα στην περιοχή μας. Μετά η Λαμία δεν είχε κάτι να χάσει, εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Μας έλειψε κάτι στο τέλος, το οποίο ήρθε με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη και μετά άλλαξε το ματς για εμάς.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εμάς μετά το 2-1, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βρήκαμε το τρίτο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, έκανε τρομερή δουλειά σήμερα. Θυσιάζεται για την ομάδα και το εκτιμά ο κόσμος. Παρ' όλα αυτά υπάρχει μία ιεραρχεία και ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι σε εκείνο το σημείο».