Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα - Ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα - Ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:46 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 03.04.2024

Το σχόλιο του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, αλλά και για τον Αλί Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στη Λαμία, όμως πήρε τη νίκη με ανατροπή (3-1)!

Με σκόρερ τους Μιχαηλίδη και Σβαμπ (2), ο Δικέφαλος πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία άνοιξε το σκορ και «πάγωσε» την Τούμπα με τον Μαρτίνεθ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την εικόνα των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Αλί Σαμάτα.

«Δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά από δύο ημέρες και μετά από μία μεγάλη νίκη όπως με τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι ότι τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν το σύνολο, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία... κακή μπάλα στην περιοχή μας. Μετά η Λαμία δεν είχε κάτι να χάσει, εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Μας έλειψε κάτι στο τέλος, το οποίο ήρθε με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη και μετά άλλαξε το ματς για εμάς.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εμάς μετά το 2-1, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βρήκαμε το τρίτο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, έκανε τρομερή δουλειά σήμερα. Θυσιάζεται για την ομάδα και το εκτιμά ο κόσμος. Παρ' όλα αυτά υπάρχει μία ιεραρχεία και ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι σε εκείνο το σημείο».

Από την άλλη, ο Λεωνίδας Βόκολος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

«Σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τα παιδιά παλέψανε πολύ και στο τρανζίσιον είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλο γκολ και το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό τότε.

Δυστυχώς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ, το οποίο μας επηρέασε αρνητικά. Παρόλο αυτά και η πίεση του ΠΑΟΚ που ήταν έντονη, εμείς αντέξαμε μέχρι το 70' που δεχτήκαμε ένα γκολ και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας θεωρώ πως ήταν καλή. Εμείς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Στα play off αντιμετωπίζεις τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες εκμεταλλεύονται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οπότε για να τις αντιμετωπίσεις, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και μην ξεχνάμε και το ποιοτικότερο ρόστερ που έχουν σε σχέση με εμάς.

Το γύρισε ο ΠΑΟΚ, όλοι μέσα για τον τίτλο: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:29 - 07.04.2024

Το γύρισε ο ΠΑΟΚ, όλοι μέσα για τον τίτλο: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ δεν «λύγισε» στην «OPAP Arena» και κράτησε την κορυφή της Stoiximan Super League, αφήνοντας την ΑΕΚ δεύτερη. Την πρώτη θέση πλησίασε ο Παναθηναϊκός, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Εμείς το παλεύουμε, προσπαθούμε και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».