Το γύρισε ο ΠΑΟΚ, όλοι μέσα για τον τίτλο: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Το γύρισε ο ΠΑΟΚ, όλοι μέσα για τον τίτλο: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:29 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 08.04.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν «λύγισε» στην «OPAP Arena» και κράτησε την κορυφή της Stoiximan Super League, αφήνοντας την ΑΕΚ δεύτερη. Την πρώτη θέση πλησίασε ο Παναθηναϊκός, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή της Stoiximan Super League διατηρήθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε από το 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ και τελικά απέσπασε την ισοπαλία από την Ένωση, στο απίθανο ματς της «OPAP Arena». Μία ισοπαλία που βάζει ξανά και τις τέσσερεις ομάδες στο κόλπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό διότι νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Κλ. Βικελίδης», επικρατώντας του Άρη με 2-0. Κάπως έτσι το «τριφύλλι» βρέθηκε στο -2 από την κορυφή της Stoiximan Super League, έχοντας παράλληλα ίσως το πιο εύκολο πρόγραμμα από όλους τους συνδιεκδικητές του. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Ολυμπιακός... Μπορεί το πρωτάθλημα να είχε απομακρυνθεί για τους «ερυθρόλευκους», όμως το «Χ» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ σε συνδυασμό με το... πάρτι κόντρα στη Λαμία, τον έφερε τέσσερεις βαθμούς μακριά από την ομάδα του Λουτσέσκου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

* Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός δεν θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (14/4) αφού αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν αναβολή με αφορμή τα ευρωπαϊκά τους ματς.

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας των playoffs:

Από τον ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ολυμπιακό, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως στο φινάλε της σεζόν να υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ δύο ή και περισσότερων ομάδων. Σε περίπτωση που προκύπψει αυτή, τότε λαμβάνονται υπόψιν τα εξής κριτήρια:

1) Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

2) Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

3) Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.