Πότε δίνει ξανά αγώνα πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός;

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

i

© Intime

Πότε δίνει ξανά αγώνα πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:21 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 16.05.2024

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με «πεντάρα» κόντρα στη Λαμία και πλέον εστιάζει στις δύο αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε. Πότε επιστρέφει, όμως, στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος;

Τι και αν έπαιζε με τους αναπληρωματικούς του; Ο Ολυμπιακός έφυγε με θριαμβευτικό τρόπο από τη Λαμία, εκεί όπου επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ 5-1. Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Γιόβετιτς, ο σύλλογος του Πειραιά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και πήρε σπουδαίο τρίποντο πριν τα ματς με Φενέρμπαχτσε.

Πλέον, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή στις αναμετρήσεις με τον τουρκικό σύλλογο, οι οποίες αφορούν τα προημιτελικά του Europa Conference League. Σε πρώτο χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την ομάδα του Ισμαϊλ Καρτάλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (11/4), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί η ρεβάνς εκτός έδρας.

Στο μεσοδιάστημα κανονικά μεσολαβούσε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Αμφότερες οι ομάδες, παρόλα αυτά, άσκησαν το δικαίωμα που είχαν για αναβολή της αγωνιστικής, με αφορμή την πρόκρισή τους στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα μείνει δίχως αγώνα πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες.

Κούγιας: «Καταθέτουμε μήνυση κατά 59 ανθρώπων, είναι μαζί με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, ελπίζω κι ο ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:17 - 07.04.2024

Κούγιας: «Καταθέτουμε μήνυση κατά 59 ανθρώπων, είναι μαζί με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, ελπίζω κι ο ΠΑΟΚ»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις κινήσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ατάκα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Πειραιά θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα στις 21 του Απρίλη, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με το ματς να διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όσο για το πότε θα διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς, αυτό είναι προγραμματισμένο για την πρωτομαγιά (1/5).