Άμπι: «Έκανα ένα μεγάλο άλμα στη καριέρα μου»

Άμπι: «Έκανα ένα μεγάλο άλμα στη καριέρα μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:54 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 21.05.2024

Ο Νέλσον Άμπι μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία (1-5), ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην ομάδα.

Σε τρομερά κέφια ήταν ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Λαμίας με 5-1, παρά το ροτέισον του Μεντιλίμπαρ εν όψει Φενέρμπαχτσε. Έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα τον Γιόβετιτς, ο σύλλογος του Πειραιά ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρόβα - τζενεράλε για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα, στο ματς της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Νέλσον Άμπι μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την άνετη νίκη των Πειραιωτών, ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην ομάδα.

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι περιμέναμε πως θα κερδίσουμε σήμερα. Για αυτό το σκοπό ήρθαμε στη Λαμία. Δεν λέγαμε για 5 ή 6 γκολ, αλλά για το πώς θα κερδίζαμε».

Για την προσαρμογή του: «Όλοι με έχουν υποδεχθεί καλά, όλοι με βοηθούν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Έκανα ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Εδώ οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες».

Για το ότι έπαιξε βασικός: «Είμαι πολύ νέος, είμαι μόλις 20 χρονών και για αυτό προσπαθώ να παίρνω εμπειρίες και να βοηθάω την ομάδα μου».

Καμπράλ: «Στόχος είναι να βοηθάμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο»

Την ίδια ώρα, ο Ζοβάνε Καμπράλ μίλησε για την επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοσή του στο ματς.

Για το παιχνίδι: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και για αυτό ήρθαμε να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε με συγκέντρωση. Κυριαρχήσαμε από νωρίς, σκοράραμε γρήγορα και έτσι ήρθε μία σημαντική νίκη».

Για τον εαυτό του: «Όλοι οι παίκτες που ανήκουμε στο ρόστερ, ο στόχος είναι να βοηθάμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα και δεν έχει σημασία ποιος παίζει».