Μίλησε με Σαμάτα ο Ιβάν Σαββίδης - Η αντίδραση του παίκτη

Σαμάτα - Σαββίδης

i

© Intime

Μίλησε με Σαμάτα ο Ιβάν Σαββίδης - Η αντίδραση του παίκτη

Μάνος Τσαλγατίδης 20:32 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 25.02.2024

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θέλησε να τονώσει τη ψυχολογία του Αλί Σαμάτα.

Ο Αλί Σαμάτα βρέθηκε στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, έπειτα από το χαμένο πέναλτι στη Λεωφόρο.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στη ρεβάνς της Λεωφόρου (1-2) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκριση με τον Παναθηναϊκό κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Δικέφαλος «αυτοκτόνησε» καθώς έχασε τρία match ball (!), ενώ η άστοχη εκτέλεση του Σαμάτα στο τέλος ήταν αυτή που έστειλε το «τριφύλλι» στον τελικό.

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο Τανζανός φορ των ασπρόμαυρων τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του κι έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής κυρίως μέσα από τα social media.

Όπως διαπιστώνεται, ο ίδιος δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα με τον Δικέφαλο στο στήθος, καθώς μετράει μόλις 3 γκολ σε 30 συμμετοχές.

Επίσης, η εικόνα του το τελευταίο χρονικό διάστημα και το χαμένο πέναλτι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ψυχολογία του. Ο Τανζανός ποδοσφαιριστής θυμίζουμε πως μετά τη ρεβάνς ήταν... ράκος, κλαίγοντας με λυγμούς.

Όλη η ομάδα βρέθηκε στον πλευρό του Σαμάτα, ενώ χθες ο ίδιος είχε κι ένα τετ α τετ με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θέλησε να τονώσει την αυτοπεποίθησή του ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, κάτι που εκτίμησε πολύ ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ με ανατροπή - εξπρές πέρασε από το Αγρίνιο και επανήλθε στις νίκες και τα… χαμόγελα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:55 - 25.02.2024

ΠΑΟΚ με ανατροπή - εξπρές πέρασε από το Αγρίνιο και επανήλθε στις νίκες και τα… χαμόγελα!

Θύμισε τον καλό ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με δύο γκολ σε ένα λεπτό (72'. 73') έφερε τούμπα τον αξιόμαχο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και επικράτησε 3-1 επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση του Αγρινίου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε για ακόμη μία φορά πως πιστεύει στις αρετές του 31χρονου φορ. Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και γι΄ αυτόν το λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε μέσα τον Σαμάτα, με το... καλημέρα στην επανάληψη.