Κίνηση στήριξης από Λουτσέσκου σε Σαμάτα! (vid)
i

© Intime

Κίνηση στήριξης από Λουτσέσκου σε Σαμάτα! (vid)

Πάνος Κορομηλάς 18:22 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 25.02.2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο Αγρίνιο, πέρασε ως πρώτη αλλαγή στο ματς τον Μπουανά Σαμάτα, στηρίζοντας τον παίκτη του μετά το χαμένο πέναλτι στη Λεωφόρο και την κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα.

Το πρώτο μέρος δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, χάρη στο γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και ο δικέφαλος του βορρά έψαχνε γκολ για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε με τον Στέφανο Τζίμα στην αιχμή της επίθεσης σε μια απρόσμενη επιλογή. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο νεαρός φορ αντικαταστάθηκε από τον Μπουανά Σαμάτα, στην πρώτη αλλαγή που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Τανζανός επιθετικός από την αρχή της χρονιάς έχει ακούσει πολλά για τις εμφανίσεις του. Μετά το χαμένο πέναλτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, βρέθηκε στο επίκεντρο δριμείας κριτικής.

Όμως, στο ματς του Αγρινίου αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού για να αλλάξει τα δεδομένα, σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν άμεσα το γκολ. Με αυτόν τον τρόπο, ο Λουτσέσκου έδειξε τη στήριξή του στον παίκτη και έστειλε μήνυμα πως πιστεύει πολύ στις επιθετικές αρετές του.