Η παρεξήγηση για την αναφορά του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Η παρεξήγηση για την αναφορά του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Πάνος Κορομηλάς 21:51 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 25.02.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε ότι ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο.

Πανσερραϊκός και Ατρόμητος «κόλλησαν» στο μηδέν, στην αναμέτρηση για τα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες και φτωχό θέαμα, με τις δύο ομάδες να «βολεύονται» τελικά στον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το ματς δημιούργηκε μία παρερμηνεία των δηλώσεων του Πάμπλο Γκαρσία. Στη μετάφραση ειπώθηκε ότι ο Ουρουγουανός ανέφερε «ΠΑΟΚ» αντί για Πανσερραϊκό. Δημιουργήθηκε, λοιπόν, η αίσθηση ότι ο Πάμπλο Γκαρσία μπέρδεψε τον Πανσερραϊκό με τον «Δικέφαλο», με τον οποίο έχει συνδέσει την παρουσία του στην Ελλάδα.

Ο Πανσερραϊκός, όμως, προχώρησε σε διευκρίνιση των δηλώσεων του Γκαρσία και θέλησε ν' απολογηθεί για την παρεξήγηση. Ο 47χρονος τεχνικός συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι αντίπαλοι έκαναν καλή άμυνα. Νομίζω και ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά τους νίκησε».

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκαρσία τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, όμως έλειπε η αποτελεσματικότητα και έτσι δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμασταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν μας δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες στα καρέ μας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλύτερα, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα για να τα κερδίσεις, διότι όλοι παλεύουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο αντίπαλος μας περίμενε πίσω, προσδοκώντας μια αντεπίθεση για να σκοράρει.

Στο τέλος της κανονικής περιόδου, όλοι έχουμε άγχος για να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ο στόχος τώρα είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια στην έδρα μας».