Σάντος: «Εκτός για λόγους τακτικής ο Ρονάλντο, όχι γιατί με έβρισε»
i

Ρονάλντο / © Intime

Σάντος: «Εκτός για λόγους τακτικής ο Ρονάλντο, όχι γιατί με έβρισε»

Sportal newsroom 21:30 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 06.12.2022

Ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να βάλει τέλος στο «drama» μεταξύ εκείνου και του Ρονάλντο, τονίζοντας πως έμεινε εκτός με την Ελβετία για τακτικούς λόγους και όχι για την αντίδραση του στο ματς με τη Ν. Κορέα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Πορτογαλίας, για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία. Ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός αγώνα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, επιλέγοντας στη θέση του τον Γκονζάλο Ράμος.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε συζήτηση όσον αφορά το τι γίνεται στα ενδότερα των «Θαλασσοπόρων». Όλα ξεκίνησαν από την αλλαγή του Ρονάλντο στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα, όπου ο CR7 αποχώρησε με λίγα… νεύρα. Οι προσβολές του θεωρήθηκαν από πολλούς πως είχαν στόχο τον Φερνάντο Σάντος, ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως μιλούσε για αντίπαλο παίκτη.

Όμως ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έσπευσε να βάλει τέλος σε όλο αυτό το δράμα. Μέσω δηλώσεων του πριν το ματς με τους Ελβετούς, ο Σάντος υποστήριξε πως άφησε εκτός τον 38χρονο για τακτικούς λόγους και όχι για τη στιγμή έντασης που υπήρξε είχαν μεταξύ τους. «Ξεκάθαρα όχι. Αυτό έχει ξεχαστεί. Είναι μια απόφαση καθαρά τακτικής. Είχαμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το ματς. Παίρνουμε αποφάσεις για κάθε ματς ξεχωριστά», ανέφερε χαρακτηριστικά πριν την αναμέτρηση.