«Μισθός σχεδόν 4.000 ευρώ το μήνα και σπίτι», η Σαουδική Αραβία επιστρατεύει παίκτες για την τρίτη της κατηγορία

«Μισθός σχεδόν 4.000 ευρώ το μήνα και σπίτι», η Σαουδική Αραβία επιστρατεύει παίκτες για την τρίτη της κατηγορία

Κώστας Τόπας 11:32 - 09.01.2024

Για να συνεχίσει να αναπτύσσει την αγορά της, η Σαουδική Αραβία δημοσιεύει προσφορές εργασίας στο διαδίκτυο για να προσελκύσει παίκτες τρίτης κατηγορίας, αλλά και να ενισχύσει τις γυναικείες ομάδες.

«Ζητούνται παίκτες για την τρίτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας. Μισθός: μεταξύ 2.730 ευρώ και 3.650 ευρώ το μήνα, μαζί με σπίτι», Αυτού του είδους οι ανακοινώσεις εμφανίζονται όλο και περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα και στην πλατφόρμα «FutbolJobs», η οποία ειδικεύεται σε προσφορές εργασίας στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Για να συνεχίσει την ανάπτυξή της, η χώρα του Κόλπου σκοπεύει να αναδιαμορφώσει ολόκληρη τη δομή του ποδοσφαιρικού της συστήματος και να στηριχθεί σε ευρωπαίους παίκτες.

Επιπλέον, προσδιορίζουν τα όρια στον αγωνιστικό χώρο που αναζητούν περισσότερο: Επιθετικό, αριστερό εξτρέμ, δεξιό εξτρέμ, δημιουργικό μέσος, αμυντικό πίβοτ και κεντρικό αμυντικό. Οι τερματοφύλακες αποκλείονται από αυτή την αναζήτηση. Και για να αποτιμήσει κανείς την προσφορά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι στην Πρώτη κατηγορία ο κατώτατος μισθός είναι 35.000 ευρώ. Αυτό το νούμερο, είναι αυτό που θα κέρδιζε ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε μια ομάδα που κερδίζει περισσότερα από 500.000 ευρώ για τηλεοπτικά δικαιώματα.

«Το σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι δεν είμαστε αντιπρόσωποι ούτε χρεώνουμε για τη συναλλαγή ή την υπογραφή . Τα έσοδά μας προέρχονται από τους συνδρομητές μας, περισσότερους από 3.000 σε όλο τον κόσμο. Δεν μετακινούμε παίκτες, παρέχουμε μόνο μια πλατφόρμα για τον ποδοσφαιριστή, φυσιοτεχνικός… είτε έχετε εκπρόσωπο είτε όχι, μπορείτε να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με τους συλλόγους που πρέπει να καλύψουν ένα συγκεκριμένο προφίλ», προσθέτει για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις

Έτσι, η πλατφόρμα «κατέχει» και την ονειρεμένη προσφορά εργασίας «Πέντε εκατομμύρια για προπονητής στην Αραβία» , η οποία κατέληξε να γίνει η μεγαλύτερη προσφορά που έχει δοθεί στο FutbolJobs στα 10 χρόνια ύπαρξής της. 5 εκατομμύρια για ένα ολόκληρο προπονητικό επιτελείο που κατέληξε να πετάξει και μόλις κατάφεραν να βρουν το ζητούμενο προφίλ... εξαφανίστηκε ο σύνδεσμος. Και μία από τις βασικές απαιτήσεις είναι να είναι ο παίκτης/προπονητής ελεύθερος και να είναι έτοιμος να συμμετάσχει αμέσως.

«Μπορούσαμε να μετρήσουμε χιλιάδες καθημερινές αλληλεπιδράσεις, μέσω email, στα κοινωνικά δίκτυα και μέσω Whatsapp, για να ζητήσουμε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη προσφορά. Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή η αγορά ήταν ήδη πραγματικότητα και ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου βλέπει ότι η Η ζήτηση δεν είναι μόνο για τα μεγάλα αστέρια», εξηγεί ο Βαλεντίν Μποτέλα Νικολάς, Διευθύνων Σύμβουλος της FutbolJobs στη Marca.

Οι προσφορές «πέντε εκατομμυρίων για προπονητή στη Σαουδική Αραβία» ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες και η αγορά έχει ανοίξει στο γυναικείο ποδόσφαιρο. «Αναζητούμε παίκτριες για τις γυναικείες ομάδες της 1ης και 2ης κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας. Η παίκτρια πρέπει να έχει κληθεί από τη χώρα της στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών», αναφέρει μια προσφορά που δεν προσδιορίζει καμία θέση.

Απίστευτη τραγωδία: YouTuber που επέβαινε στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ πήδηξε στη θάλασσα κι αυτοκτόνησε
REST OF THE WORLD

08:35 - 09.01.2024

Απίστευτη τραγωδία: YouTuber που επέβαινε στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ πήδηξε στη θάλασσα κι αυτοκτόνησε

Ενας διάσημος Youtuber στη Βραζιλία, πήδηξε από τον ψηλότερο όροφο του πλοίου αφού τσακώθηκε με τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ.

«Ο μισθός για την πρώτη κατηγορία ήταν περίπου 4.570 ευρώ και η βασική προϋπόθεση ήταν η συμμετοχή στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ανταπόκριση ήταν επίσης εκπληκτική: 935 υποψήφιοι ανταποκρίθηκαν στην προσφορά», εξηγεί ο γενικός διευθυντής από το FutbolJobs στη Marca, ο οποίος αναζήτησε έναν τρόπο να προωθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία.