Απίστευτη τραγωδία: YouTuber που επέβαινε στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ πήδηξε στη θάλασσα κι αυτοκτόνησε

Νεϊμάρ

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Απίστευτη τραγωδία: YouTuber που επέβαινε στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ πήδηξε στη θάλασσα κι αυτοκτόνησε

Κώστας Τόπας 08:35 - 09.01.2024

Ενας διάσημος Youtuber στη Βραζιλία, πήδηξε από τον ψηλότερο όροφο του πλοίου αφού τσακώθηκε με τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ.

Οι τελευταίες μέρες της χρονιάς του Νεϊμάρ σημαδεύτηκαν από τραγωδία. Ο Βραζιλιάνος αστέρας διοργάνωσε ένα τριήμερο πάρτι στο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο MSC Preziosa, το οποίο απέπλευσε στις 26 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία. Αλλά αυτό που αρχικά επρόκειτο να είναι μια μεγάλη γιορτή μεταξύ φίλων κατέληξε να είναι ένας πραγματικός εφιάλτης που σημαδεύτηκε από ένα τραγικό γεγονός. Τον θάνατο ενός διάσημου Youtuber, του Κάρλος Αλμπέρτο Μότα Καντρέβα αφού πήδηξε από τον ψηλότερο όροφο του σκάφους.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο «Diario del Noreste», ο YouTuber ταξίδευε στην κρουαζιέρα με την σύντροφο του, το μοντέλο Βιτόρια Μπάρμπαρα Μομένσο. Μετά από έντονους καβγάδες με την κοπέλα του, ο νεαρός πήδηξε στη θάλασσα από τον 15ο όροφο του πλοίου.

Στη συνέχεια, οι αρχές άρχισαν να ψάχνουν για να βρουν τον YouTuber, αλλά μετά από αρκετές ημέρες εντατικής και ανεπιτυχούς αναζήτησης, η αστυνομία αποφάσισε να σταματήσει την αναζήτηση και να θεωρήσει τον καλλιτέχνη νεκρό. Τα προαναφερθέντα Μέσα επιβεβαιώνουν ότι το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το νησί Αλκατράζ, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, όταν ο YouTuber βυθίστηκε στη θάλασσα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα, η συζήτηση μεταξύ του νεαρού και του μοντέλου είχε ξεκινήσει αφού ο δημιουργός περιεχομένου είχε δει τις ιδιωτικές συνομιλίες της συντρόφου του στις οποίες εμφανίζονταν διαφορετικές φωτογραφίες που εστάλησαν σε άλλους άνδρες. Κάτι που δεν θα άρεσε καθόλου στον YouTuber παρά το γεγονός ότι και οι δύο είχαν ανοιχτή σχέση.

«Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχα τον κωδικό πρόσβασης. Παρακολούθησε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστελνε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει. Είχε την πρόθεση να με σκοτώσει», εξομολογήθηκε το μοντέλο στην εφημερίδα Metrópoles.

Σκάνδαλο στην Παρί: Ερευνάται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ
LIGUE 1

11:57 - 04.01.2024

Σκάνδαλο στην Παρί: Ερευνάται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ

Η γαλλική δικαιοσύνη επισημαίνει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Ουγκ Ρενσόν, μπόρεσε να κάνει ελιγμούς ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να αποκτήσει φορολογικά πλεονεκτήματα καταβάλλοντας τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη, η οικογένεια του αγνοούμενου κατηγορεί το μοντέλο για τον θάνατο της δημιουργού περιεχομένου, διασφαλίζοντας ότι ήταν «ένα χειριστικό άτομο» και ότι «θα είχε εκμεταλλευτεί οικονομικά τον YouTuber». «Ο Κάρλος ουσιαστικά καταστράφηκε. Τον εκμεταλλεύτηκε οικονομικά. Πλήρωσε το ταξίδι, γιατί ήταν ένα όνειρό της. Φοβήθηκε», δήλωσε η αδερφή του εκλιπόντος.