Επικός Σάρι για το ενδεχόμενο να πάει στην Σαουδική Αραβία: «Μπορείς να καπνίσεις εκεί;»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

© PrtScr

Επικός Σάρι για το ενδεχόμενο να πάει στην Σαουδική Αραβία: «Μπορείς να καπνίσεις εκεί;»

Κώστας Τόπας 09:24 - 24.11.2023

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, απάντησε στις εικασίες για πιθανή μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία με το δικό του αμίμητο στυλ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει συσχετιστεί τακτικά με μια μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία για να γίνει το τελευταίο όνομα υψηλού προφίλ που μπαίνει στον πειρασμό στη Μέση Ανατολή. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να αποσυρθεί στη Λάτσιο, ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για τις φήμες που τον θέλουν να ενταχθεί σε ομάδα της Σαουδικής Pro League, αλλά έδωσε μια επική απάντηση.

«Σαουδική Αραβία? Μπορώ να καπνίσω εκεί; Αν ναι, τότε θα δούμε», είπε στη «La Repubblica». «Ωστόσο, δεν είναι προγραμματιζόμενο πράγμα σήμερα. Αν σκεφτώ το μέλλον, θα ήθελα να είμαι προπονητής της Λάτσιο. Είναι ένα έργο στο οποίο πιστεύει ο Λοτίτο, ακόμα κι αν προφανώς θέλει εγγυήσεις».

Το μέλλον του Σάρι στους «λατσιάλι» είναι αβέβαιο μετά από ένα άθλιο ξεκίνημα της σεζόν. Ο σύλλογος της πρωτεύουσας θα επιστρέψει στη δράση μετά τη ανάπαυλα που βρίσκεται 10ος στον πίνακα της Serie A και ήδη 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ίντερ

Ο Σάρι έχει καταστήσει ξεκάθαρη τη δέσμευσή του στη Λάτσιο και προφανώς ελπίζει να δει τουλάχιστον το συμβόλαιό του που ισχύει μέχρι το 2025. Οι σαουδαραβικοί σύλλογοι μπορεί κάλλιστα να συνεχίσουν να προσπαθούν να δελεάσουν τον 64χρονο τεχνικός μακριά από την ομάδα της Serie A, αλλά δεν έχουν ακόμη πειστεί το πρώην αφεντικό της Τσέλσι.