«Καρφιά» Σάρι σε Μουρίνιο: «Η Ρόμα θα παίξει φιλικό την Πέμπτη και εμείς πήγαμε σε πόλεμο»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

© PrtScr

«Καρφιά» Σάρι σε Μουρίνιο: «Η Ρόμα θα παίξει φιλικό την Πέμπτη και εμείς πήγαμε σε πόλεμο»

Κώστας Τόπας 09:30 - 08.11.2023

Πυρά εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Μαουρίτσιο Σάρι, μετά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός παραπονέθηκε για το γεγονός ότι η Λάτσιο θα ξεκουραστεί δύο μέρες περισσότερο από τη Ρόμα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι απάντησε σε συνέντευξη Τύπου στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η Λάτσιο θα ξεκουραστεί δύο μέρες περισσότερο από τη Ρόμα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής (12/11, 19:00).

 «Η Ρόμα μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα φιλικό την Πέμπτη και εμείς είχαμε πόλεμο απόψε. Αν με ρωτήσετε αν είναι έξυπνο να βάλεις το ντέρμπι την εβδομάδα που παίζουν οι δύο ομάδες στην Ευρώπη, θα σου πω ότι δεν είναι τόσο έξυπνο. Μου φαίνεται σαν άνθρωποι που είναι ξένοι στο ποδόσφαιρο και δεν συνειδητοποιούν τι είναι το ντέρμπι. Έχουν μια κατάταξη που μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να κρατήσουν όλη την ομάδα εκτός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «λατσιάλι».

Η Λάτσιο πήρε μεγάλη νίκη επί της Φέγενορντ με 1-0 για την τέταρτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League. Στο 45+1' οι «λατσιάλοι» άνοιξαν το σκορ με τον Ιμόμπιλε ο οποίος με όμορφο χαμηλό σουτ έκανε το 1-0. Μέχρι το τέλος κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρόμα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (09/11, 19:45) εκτός έδρας την Σλάβια Πράγας, για την 4η αγωνιστική του Europa League.