Oι... συνήθεις ύποπτοι της Νάπολι «καθάρισαν» τη Σασουόλο (2-0)

παίκτες Νάπολι

i

Κβαρατσέλια και Οσιμέν / Danilo Di Giovanni/Getty Images

Oι... συνήθεις ύποπτοι της Νάπολι «καθάρισαν» τη Σασουόλο (2-0)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:47 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 17.02.2023

Ένα γκολ του Κβαρατσέλια και ένα του Οσιμέν ήταν αρκετά για την Νάπολι, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 0-2, εκτός έδρας, κόντρα στη Σασουόλο.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Νάπολι αγνόησε την λέξη «ήττα» αφού χάρη στους Οσιμέν και Κβαρατσέλια πήρε τη νίκη κόντρα στη Σασουόλο (0-2), στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Serie A. H oμάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και στο «ρελαντί» πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στη συλλογή της.

Το 0-1 του Κβαρατσέλια ήρθε μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Γεωργιανός εξαπέλυσε ένα πολύ ωραίο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα. Εν συνεχεία ο Βίκτορ Οσιμέν κοντρόλαρε πανέμορφα τη δυνατή πάσα του Ραχμάνι μέσα στην περιοχή και με ένα όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, στο 33'. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν με τον Λαουριέντε, εντούτοις το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με χρήση VAR. Mε τον ίδιο τρόπο δεν μέτρησε και το 0-3 της Νάπολι, το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Σιμεόνε.

Κάπως έτσι, οι «παρτενοπέι» έφτασαν στην 7η διαδοχική τους νίκη όσον αφορά το πρωτάθλημα, του οποίου την κορυφή πλέον έχουν «καπαρώσει» με 62 βαθμούς. Η προσοχή από εδώ και πέρα στρέφεται στο ματς των «16» του UEFA Champions League, όπου οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας.