Σάστρε: «Το γκολ μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Σάστρε

i

©intime

Σάστρε: «Το γκολ μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Δημήτρης Χούπης 22:45 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 14.05.2024

Ο Ζοάν Σάστρε αναφέρθηκε στο γκολ που έβαλε και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι θα βοηθήσει την ομάδα για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη με ανατροπή επί της ΑΕΚ με 3-2 και μπήκε ξανά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1, ανέτρεψε την κατάσταση χάρη στα γκολ των Κωνσταντέλια στο 81' και του Σάστρε στο 90ο λεπτό.

Ο Ισπανός μπακ του Δικεφάλου μετά το παιχνίδι μίλησε στα κανάλια της NOVA και σχολίασε ότι το τέρμα του μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας, η οποία έδωσε παλμό στους παίκτες για να φτάσουν στο τέλος στη νίκη.

Σοκαριστικές σκηνές στην Τούμπα με τη λήξη: Πανικός με Αλμέιδα και διαπιστευμένους, ο Αργεντινός άρπαξε έναν από τον λαιμό! (vid & gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:53 - 28.04.2024

Σοκαριστικές σκηνές στην Τούμπα με τη λήξη: Πανικός με Αλμέιδα και διαπιστευμένους, ο Αργεντινός άρπαξε έναν από τον λαιμό! (vid & gallery)

Το τέλος του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ήταν άκρως επεισοδιακό. Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν έξαλλος και πιάστηκε στα χέρια με άνθρωπο του «Δικεφάλου», τον οποίο και έπιασε από τον λαιμό

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά ότι δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα ενωμένη και ότι φτάσαμε στη νίκη (με ανατροπή)».

Για το αν αυτό είναι ο ΠΑΟΚ: «Στις δύσκολες στιγμές η ατμόσφαιρα βοηθάει στο να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και η Τούμπα το κατάφερε αυτό απόψε. Μας έδωσε τον παλμό και την ενέργεια για να επιστρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Τους την αφιερώνουμε».

Για τις αλλαγές του Λουτσέσκου και τη δική του είσοδο μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου: «Αυτός είναι ο προπονητής και ξέρει καλύτερα. Από την πλευρά μου ήμουν διαθέσιμος όπως πάντα. Εγώ θέλω να βοηθάω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το νικητήριο γκολ του και τη σύγκρισή του με εκείνο του Παναθηναϊκού: «Το αποψινό ήταν πιο δύσκολο. Και φυσικά, για το τι μας δίνει εν όψει της συνέχειας και είναι πιο κρίσιμο γιατί μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τα κενά διαστήματα του ΠΑΟΚ: «Τα ματς στα Playoffs είναι όλα δύσκολα, ειδικά τα εκτός έδρας. Με την ενέργεια του κόσμου και την υποστήριξή του, καταφέραμε απόψε να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη».

Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στην οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Θα απολαύσουμε τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά τη διακοπή».