«Πεντάρα» της Σεβίλλης επί της Αλμερία

«Πεντάρα» της Σεβίλλης επί της Αλμερία

Δημήτρης Χούπης 21:58 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 26.09.2023

Η Σεβίλλη επικράτησε άνετα της Αλμερίας με 5-1 για την έβδομη αγωνιστική της La Liga και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Σεβίλλη επικράτησε με άνεση της Αλμερίας με 5-1 για την έβδομη αγωνιστική της La Liga και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. 

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Σεβίλλη μπήκε αγριεμένη αφού μέχρι το 8' είχε σκοράρει δύο γκολ. Στο 7' ο Ελ Νεσύρι με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 και ένα λεπτό μετά ο Λουκεμπάκιο μετά από μια εξαιρετική κούρσα, σούταρε και «νίκησε» τον Μαξιμιάνο. Στη συνέχεια οι Ανδαλουσιανοί είχαν ευκαιρία να βρουν και τρίτο τέρμα, με τον Λουκεμπάκιο, αλλά αυτή τη φορά ο Μαξιμιάνο του είπε «όχι».

Στο 38' η ομάδα της Ανδαλουσίας τελικά βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Σουσό ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως ο Ελ Νεσύρι είχε δύο φάσεις να βάλει και τέταρτο γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη συνέχισε με «σπασμένα τα φρένα» και στο 51' έκανε το 4-0. Ο Πεδρόσα έδωσε στον Λαμέλα και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του. Μάλιστα πέντε λεπτά μετά έβαλε κι άλλο τέρμα με τον Λουκεμπάκιο, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Επίθεση του «Real Madrid TV» στον διαιτητή της αναμέτρησης του ντέρμπι με την Ατλέτικο
LA LIGA

12:54 - 25.09.2023

Επίθεση του «Real Madrid TV» στον διαιτητή της αναμέτρησης του ντέρμπι με την Ατλέτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του επίσημου καναλιού της (Real Madrid TV) καταγγέλει «τρεις γκάφες» του διαιτητή του ντέρμπι, Αμπερόχα Ρόχας, ανάμεσα στην Ατλέτικο και στην Ρεάλ Μαδρίτης τα οποία θεωρούν πως αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.

Στο 71' η Αλμερία μείωσε σε 4-1, χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Σουάρες και ο Σάλας στο 90+2΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (8ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ