Ο Ράμος τα έβαλε με τον Ρούντιγκερ και τον άρπαξε από τα μάγουλα (vids)

Αντόνιο Ρούντιγκερ & Σέρχιο Ράμος

i

PrtScr

Ο Ράμος τα έβαλε με τον Ρούντιγκερ και τον άρπαξε από τα μάγουλα (vids)

Κώστας Τόπας 09:18 - 22.10.2023

Μία έντονη διαμάχη είχε ο Σέρχιο Ράμος με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σεβίλλης με την Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από το Μπερναμπέου το 2021 με ελεύθερη μεταγραφή. Η καριέρα του 37χρονου στους «μερέχνες» ήταν λαμπρή με διακρίσεις και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση τεσσάρων τίτλων Champions League από τους Μαδριλένους κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο.

Αλλά το βράδυ του Σαββάτου (21/10) δεν υπήρχε χρόνος για αναπολήσεις στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», με τον Ισπανό σέντερ μπακ να επικεντρώνεται στο να απομακρύνει την τωρινή του ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού της La Liga μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν.

Λίγο πριν το ημίχρονο στο Σεβίλλη - Ρεάλ, ο Ράμος τα έβαλε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, έναν από τους παίκτες που ουσιαστικά τον αντικατέστησαν μετά την άφιξή του το καλοκαίρι του 2022. Ήταν μια σύγκρουση μεταξύ δύο από τους πιο σκληρούς αμυντικούς του ποδοσφαίρου. 

Ενώ πολλοί παίκτες όλα αυτά τα χρόνια θα είχαν υποχωρήσει βλέποντας έναν μανιασμένο Ράμος να περπατά προς το μέρος του, ο Ρούντιγκερ δεν έκανε κάτι τέτοιο. Αφού ο Ισπανός τον άρπαξε από τα μάγουλα και του τράβηξε τη μπλούζα, ο Γερμανός στόπερ έκανε αυτό που πολλοί δεν θα τολμούσαν να κάνουν και τα έβαλε με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν.