Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ που δεν έχει συμβεί στην Premier League εδώ και 115 χρόνια!

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ που δεν έχει συμβεί στην Premier League εδώ και 115 χρόνια!

Κώστας Τόπας 09:36 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 18.05.2024

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατέγραψε ένα αρνητικό στατιστικό που δεν έχει συμβεί στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας εδώ και 115 χρόνια.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε μια εφιαλτική σεζόν υπό τον Πολ Χέκινγκμποτομ και μετά με τον Κρις Γουάιλντερ. Με την έλλειψη επένδυσης στην ομάδα που χρονολογείται από αρκετές σεζόν, να αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες πίσω από την κατάρρευση.

Επιπλέον, η Σέφιλντ δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας και η βαριά εντός έδρας ήττα με 8-0 από τη Νιούκαστλ τον Σεπτέμβριο είναι το χειρότερο αποτέλεσμα της σεζόν μέχρι σήμερα. Αλλά άλλες ήττες εντός έδρας περιλαμβάνουν την ήττα με 6-0 από την Άρσεναλ, ενώ υπέστη και ήττες με 5-0 από την Μπράιτον και την Άστον Βίλα.

Έχασε επίσης 5-0 από την Μπέρνλι τον Δεκέμβριο, αποτέλεσμα που τελικά οδήγησε στην απόλυση του Χέκινγκμποτομ. Αλλά οι «μπλέιντς» έχουν κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια από τότε που ο Γουάιλντερ τον αντικατέστησε τον ίδιο μήνα και υποβιβάστηκαν τον περασμένο μήνα με τέσσερα παιχνίδια να έχουν απομείνει.

Τώρα, κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησής της με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο (04/05), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σημείωσε ένα ακόμη ανεπιθύμητο ρεκόρ. Το τρίτο γκολ της Φόρεστ από τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι για να κάνει το 3-1 ήταν το 100ο γκολ που δέχτηκε στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Η απόλυτη μάχη για τον τίτλο στην Premier League: Αυτό είναι το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε
PREMIER LEAGUE

09:06 - 05.05.2024

Η απόλυτη μάχη για τον τίτλο στην Premier League: Αυτό είναι το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση της Premier League, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και στην «ουρά» της βαθμολογίας. Εκεί όπου Νότιγχαμ, Λούτον και Μπέρνλι θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν κατηγορία.

Και σύμφωνα με την OptaJoe, η τελευταία ομάδα που το έκανε αυτό σε μια σεζόν 38 αγώνων στην κορυφαία αγγλική κατηγορία ήταν η Λέστερ - μέχρι το 1908/09. Η Σουίντον δέχθηκε επίσης 100 γκολ τη σεζόν 1993/94 στην Premier League, αλλά έπαιξε 42 αγώνες στη συγκεκριμένη σεζόν.