«Σειρήνες» τραγουδούν στον Οταμέντι και στον Φερνάντες (vid)
i

Οταμέντι/©Twitter

«Σειρήνες» τραγουδούν στον Οταμέντι και στον Φερνάντες (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:19 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε στην Μπενφίκα και αναμένεται ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής.

Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Παρασκευή (23:15) εκτός έδρας την Μπράγκα, στην επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετά τη διακοπή εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Νικολάς Οταμέντι επέστρεψε σήμερα το πρωί από την Αργεντινή, όπου παρέμεινε για να ξεκουραστεί μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Κατάρ. Φρόντισε να βάλει τέλος στα σενάρια σχετικά με την μετακίνηση του στη Ρίβερ Πλέιτ και το κάλεσμα που του απηύθυνε ο προπονητής της Μαρτίν Ντεμικέλις. 

Ο Οταμέντι ήταν κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι και αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι χαρούμενος, αλλά τώρα θέλω μόνο να συγκεντρωθώ στην Μπενφίκα. Τώρα σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με την Μπράγκα». Φάνηκε δηλαδή αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους «αετούς» της Λισαβόνας. Ακολουθεί το βίντεο με την αναχώρηση του από την Αργεντινή με προορισμό την Πορτογαλία. 

Η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων για τον Εντσο Φερνάντες!
REST OF THE WORLD

12:54 - 22.12.2022

Η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων για τον Εντσο Φερνάντες!

Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα στην Ευρώπη είναι αυτήν την περίοδο ο Εντσο Φερνάντες και οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως η Μπενφίκα απέρριψε προσφορά ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σύντομα θα επιστρέψει και ο Έντσο Φερνάντες στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Ωστόσο η περίπτωση του είναι διαφορετική. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι. 

Αρκετοί στην Πορτογαλία πιστεύουν ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα και πως θα πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του καθώς την υπόθεση χειρίζεται η διοίκηση της ομάδας.