Φόβοι ότι βρέθηκε νεκρός κάτω από τα συντρίμμια ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ
i

Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν/©Μαλάτιασπορ

Φόβοι ότι βρέθηκε νεκρός κάτω από τα συντρίμμια ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ

Κώστας Τόπας 15:05 - 06.02.2023

Δυσάρεστα είναι τα νέα τα οποία έρχονται από την Τουρκία, καθώς αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν βρέθηκε νεκρός.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/02) ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία, με αποτέλεσμα να εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να γκρεμιστούν πολλά κτίρια.

Ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν βρέθηκε κάτω από τα ερείπια μετά τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις, με τις τελευταίες αναφορές από την Τουρκία, να αναφέρουν ότι εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί τα δυσάρεστα νέα από την τουρκική ομάδα.

Από την άλλη, η γυναίκα του διασώθηκε πρώτη και στην συνέχεια υπέδειξε στα σωστικά συνεργεία που βρίσκεται ο σύζυγός της για να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια.

Ο προπονητής της Μαλάτιασπορ, Γιλμάζ Βουράλ, δήλωσε ότι είχε δώσει σε όλους τους παίκτες του, διήμερο ρεπό αλλά ο Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, ήταν ο μοναδικός που έμεινε πίσω στη Μαλάτια

«Έδωσα στην ομάδα δύο μέρες άδεια μετά τον αγώνα. Πολλοί παίκτες δεν ήταν στη Μαλάτια. Μόνο ο δεύτερος τερματοφύλακάς μας, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, ήταν εκεί. Έσωσαν τη γυναίκα του... Είμαι συντετριμμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.