Ο Κριστιάν Ατσού παραμένει αγνοούμενος, σταμάτησαν οι έρευνες στα ερείπια του σπιτιού του (vid)
i

Κρίστιαν Ατσού/©Photo by Nigel Roddis/Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάν Ατσού παραμένει αγνοούμενος, σταμάτησαν οι έρευνες στα ερείπια του σπιτιού του (vid)

Κώστας Τόπας 11:31 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 10.02.2023

Το θρίλερ με τον Κρίστιαν Ατσού συνεχίζεται, καθώς ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός της Χατάισπορ, εξακολουθεί να αγνοείται μετά το φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο Κριστιάν Ατσού παραμένει αγνοούμενος κάτω από συντρίμμια, έπειτα από καταστροφικό σεισμό στη νοτιοανατολική Τουρκία, παρά τις πληροφορίες περί διάσωσής του. Αυτή είναι η τέταρτη διαδοχική μέρα έπειτα από το χτύπημα του εγκέλαδου που δεν υπάρχει σημείο ζωής από τον συμπαίκτη του Κέβιν Σόνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Χατάισπορ ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Άπαντες κάνουν έκκληση στα τουρκικά διασωστικά συνεργεία να επιταχύνουν τις έρευνες στην Ronesans Residence, συγκρότημα στο οποίο διέμενε ο Ατσού και το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, προκειμένου να βρεθεί ο άλλοτε αστέρας της Νιουκάστλ. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την εν λόγω, με τους διασώστες ωστόσο να έχουν αποχωρήσει. Οπως τονίζεται μάλιστα στο βίντεο υπάρχουν σημεία ζωής κάτω από τα ερείπια καθώς ακούγονται φωνές, γι' αυτό και καλούν για βοήθεια.

Ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Εζάτ, είχε ενημερώσει τα ΜΜΕ ότι ο 31χρονος Γκανέζος είχε βρεθεί και διακομιστεί σε νοσοκομείο, όμως μία ημέρα αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε λανθασμένη πληροφόρηση.

«Έλαβα ενημέρωση ότι ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε από τα χαλάσματα, αλλά δεν ήταν σωστή. Μετέφερα την ίδια πληροφορία στον Τύπο, αλλά αυτήν τη στιγμή, η πληροφόρηση που έλαβα είναι ότι ο Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής μας, Τανέρ Σαβούτ, παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια», δήλωσε ο Εζάτ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ατζέντης του, ο Ατσού κατοικεί στον ένατο όροφο πολυκατοικίας που κατέρρευσε, έχοντας γυρίσει σπίτι του έπειτα από βραδιά πόκερ με ορισμένους συμπαίκτες του μόλις 20 λεπτά πριν χτυπήσει ο εγκέλαδος. Παρ' όλα αυτά οι τύχες του 31χρονου μεσοεπιθετικού,, παραμένουν άγνωστες και οι φόβοι εντείνονται δεδομένου ότι έχουν περάσει πάνω από τέσσερα 24ωρα χωρίς να έχει βρεθεί.