Σένκεφελντ αντί Πάλμερ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Μπαρτ Σένκεφελντ / Intime

i

Μπαρτ Σένκεφελντ / Intime

Σένκεφελντ αντί Πάλμερ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Βασίλης Μοιρώτσος 21:31 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 22.08.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα πάρει τη θέση του Πάλμερ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (23/8, 21:45) θα ριχτεί στη μάχη του Champions League αφού θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι των Play Off. Οι «πράσινοι» λοιπόν μετά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την πορτογαλική ομάδα. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε τον Μπαρτ Σένκεφελντ αντί του Πάλμερ. Θυμίζουμε ότι ο Αράο πήρε τη θέση του Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις.

Τι καιρός αναμένεται την ώρα του αγώνα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Πορτογαλία συνάντησε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να δείχνει 40 βαθμούς κελσίου. Στη σημερινή προπόνηση (22/8) του τριφυλλιού (20:00 τοπική ώρα) η θερμοκρασία ήταν στους 37. Πάντως αύριο (23/8) την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία αναμένεται να είναι κάπως καλύτερη, καθώς το θερμόμετρο θα δείχνει γύρω στους 30 βαθμούς κελσίου.