Σένκεφελντ: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ»

Μπρινιόλι - Σένκεφελντ/©Intime

i

Μπρινιόλι - Σένκεφελντ/©Intime

Σένκεφελντ: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:50 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 27.10.2023

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεν στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα εύκολα λάθη των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε δύο ολιγωρίες στα μετόπισθεν και ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεν στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να φθάσει στην ισοφάριση κι έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός των «πράσινων», Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στα εύκολα λάθη των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» και τόνισε πως τα ευρωπαϊκά ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Θεωρώ ότι δεχθήκαμε εύκολα γκολ, ιδιαίτερα το πρώτο γκολ. Το δεύτερο γκολ ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης συγκέντρωσης, είχαμε 6-7 που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε γκολ. 

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και στην συγκέντρωση, παίξαμε καλά αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν θα έπρεπε να έχουμε δεχθεί».