Η Μπέτις θέλει να ξανακάνει τον Μπακαμπού συμπαίκτη με τον Παπασταθόπουλο

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Intime

Η Μπέτις θέλει να ξανακάνει τον Μπακαμπού συμπαίκτη με τον Παπασταθόπουλο

Γιάννης Λιβανός • 15:05 - 29.01.2024

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Σεντρίκ Μπακαμπού, αφού στη Γαλατασαράι δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Κάπως έτσι η Μπέτις έχει ξεκινήσει επαφές με την τουρκική ομάδα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να ντυθεί στα.. πράσινα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Μπέτις βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Μπακαμπού, ο οποίος έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για την Αλ Νασρ και ένα μήνα μετά μετακόμισε στην Τουρκία. Εκεί δεν βρήκε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, αφού μονίμως είναι στον πάγκο, με τον Μαούρο Ικάρντι να έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Κάπως έτσι ο Μπακαμπού φέρεται να αναζητά την επόμενη ομάδα του, στην οποία θέλει να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του, με την Ισπανία να φαντάζει πιθανός προορισμός του παίκτη.

Στην Μπέτις ποντάρουν πολλά στο γεγονός ότι ο Μπακαμπού έχει αγωνιστεί ξανά στη La Liga με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, συνεπώς ξέρει το πρωτάθλημα και τι θα συναντήσει εκεί, ενώ ο ίδιος παίκτης φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή στην Ισπανία.

 Αν η μεταγραφή πραγματοποιηθεί, τότε ο Κονγκολέζος παίκτης θα ξανασμίξει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έπειτα από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό πέρυσι.