Πουλάει την έπαυλή του αξίας 4 εκατ. ευρώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τον χαμό της γυναίκας του – Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό της

Η έπαυλη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

i

© PS Youtube

Πουλάει την έπαυλή του αξίας 4 εκατ. ευρώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τον χαμό της γυναίκας του – Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό της

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:17 - 23.11.2023

Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε να πουλήσει την υπερπολυτελέστατη βίλα του, η οποία περιλαμβάνει πολλές ανέσεις και κοστολογείται στα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας (σχεδόν δύο), από την ημέρα που η Κάθι Φέργκιουσον, σύζυγος του Σερ Άλεξ, έχασε τη «μάχη» για τη ζωή της. Αυτό όμως φαίνεται να στοίχησε αρκετά στον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έβαλε προς πώληση την πολυτελή του έπαυλη. 

Σε αυτή μετακόμισε μαζί με την πρώην σύντροφό του το 2010 από το Μάκλσφιλντ, ούτως ώστε ο πρώην τεχνικός να βρίσκεται κοντά στο προπονητικό κέντρο και να μην ταλαιπωρείται στο «πήγαινε - έλα». 

Πλέον, όποιος θέλει να την αποκτήσει καλείται να δώσει 4 εκατ. ευρώ, με τις ανέσεις της όμως να τα αξίζουν. Το εντυπωσιακό ακίνητο διαθέτει μια αίθουσα παιχνιδιών (με ένα μπαρ), ένα γυμναστήριο, έναν τεράστιο κήπο, μια πολυτελή κουζίνα και έναν υπέροχο διάδρομο με πανάκριβους πολυελαίους.

Η γνωριμία στο τυπογραφείο και το πρώτο ραντεβού

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η Κάθι γνωρίστηκαν το 1964 στο τυπογραφείο που εργάζονταν η δεύτερη και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Μαζί, απέκτησαν και 12 εγγόνια, σε μια σχέση ζωής που κράτησε παραπάνω από μισό αιώνα.

Η Κάθι Φέργκιουσον είχε δηλώσει παλαιότερα ότι όταν είχε πρωτογνωρίσει τον Σερ Άλεξ, πίστευε ότι είναι κακοποιός. Είχε αναφερθεί και στο πρώτο ραντεβού των δύο, το οποίο ήταν σε σινεμά, με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να της κάνει δώρο ένα κουτί με γλυκά, τα οποία έφαγε τελικά ο ίδιος.