Ούτε ένας, ούτε δύο: Οι 15 παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκονται στην έξοδο!

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

© PS Youtube

Ούτε ένας, ούτε δύο: Οι 15 παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκονται στην έξοδο!

Τα πράγματα δεν κυλούν με τον ιδανικότερο τρόπο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ετοιμάζεται να δείξει σε... 15 ποδοσφαιριστές την πόρτα της εξόδου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βιώνει και την καλύτερη της περίοδο, αφού τόσο στο πρωτάθλημα  όσο και στο UEFA Champions League τα βρίσκει... σκούρα. Αφενός, στην Premier League οι «Κόκκινοι Διάβολοι» καταλαμβάνουν την έκτη θέση, βρισκόμενοι επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και τέσσερεις από την πεντάδα.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δε, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Μπορεί στη θεωρία να ήταν το δεύτερο φαβορί στον όμιλο, όμως στην πράξη καταλαμβάνει την τελευταία θέση. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι της, κόντρα στην Κοπεγχάγη, ο αγγλικός σύλλογος βρέθηκε από το 0-2 στο 4-3 και έχασε σημαντικούς βαθμούς. 

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό δεν αρέσει καθόλου στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία σε συνδυασμό με τον Τεν Χαχ, ετοιμάζει ριζικές αλλαγές εν όψει καλοκαιριού. Αυτές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αρκετές αποχωρήσεις, προκειμένου να «χτιστεί» το ρόστερ ξανά από την αρχή. Πόσες είναι αυτές; Στο πλάνο του κλαμπ υπάρχει η σκέψη για εκκαθάριση συνολικά 15 (!) ποδοσφαιριστών. 

Σε πρώτο χρόνο, η ομάδα θέλει να αποδεσμεύσει τους Τζέιντον Σάντσο και Ραφαέλ Βαράν, οι οποίοι αμείβονται με «παχυλό» μισθό και επομένως κοστίζουν αρκετά στην ομάδα. Επόμενος στη λίστα είναι ο Άντονι, ο οποίος στη σύγκριση κόστους - προσφοράς στέκεται αντάξιος των προσδοκιών. Εκτός εξίσωσης, επίσης αναμένεται να μείνει και ο Μέισον Γκρινγουντ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην επιθυμεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2024. 

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ κατηγορούν τις απαιτήσεις του Τεν Χαχ στην προετοιμασία ως την αιτία της καταστροφής
PREMIER LEAGUE

14:54 - 22.11.2023

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ κατηγορούν τις απαιτήσεις του Τεν Χαχ στην προετοιμασία ως την αιτία της καταστροφής

Η σκληρή προετοιμασία το καλοκαίρι φαίνεται πως δεν έχει βγει σε καλό στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι τα έχουν βάλει με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Αναλυτικά η λίστα των 15 περιλαμβάνει τους: Ραφαέλ Βαράν, Άντονι, Μέισον Γκρινγουντ, Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, Άντονι Μαρσιάλ, Τομ Χίτον, Σοφιάν Άμραμπατ, Σέρχιο Ρεγκιλόν, Μπράντον Ουίλιαμς, Τζέιντον Σάντσο, Άλβαρο Φερνάντες, Σόλα Σορετίρ, Ουίλ Φις, Τζό Χάγκιλ συν έναν ακόμα.