«Διπλό» για τη Μίλαν επί της Ρόμα - Άνετη επικράτηση για τη Σασουόλο
i

©Glomex

«Διπλό» για τη Μίλαν επί της Ρόμα - Άνετη επικράτηση για τη Σασουόλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:45 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 01.09.2023

Η Μίλαν πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Ολίμπικο με 2-1 επί της Ρόμα, με φόντο την 3η αγωνιστική της Serie A. Νωρίτερα η Σασουόλο πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Βερόνα με 3-1.

Η Μίλαν πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα με 2-1 και προσωρινά ανέβηκε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδιμα μόλις στο 9ο λεπτό, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολιβιέ Ζιρού. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι συνέχισε να πιέζει καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Στο 22ο λεπτό η Μίλαν έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά τις στο ματς με τον Κρίστιαν Πούλισικ. Ο Αμερικάνος εξτρέμ επιχείρησε ένα σουτ μέσα από τη περιοχή, όμως ο Ρουί Πατρίσιο είχε την απάντηση. Το 2-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ράφαελ Λεάο με ακροβατικό σουτ, μετά την ασίστ του Νταβίντε Καλάμπρια. Το σκορ για τη Ρόμα μείωσε ο Λεάντρο Σπινατζόλα με σουτ μέσα στη περιοχή. 

Σε παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα η Σασουόλο πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα εντός έδρας κόντρα στη Βερόνα με 3-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ με τον Αντρέα Πιναμόντι. Η Βερόνα βρήκε τη λύση και έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Στο 56ο λεπτό ο Σιρίλ Νγκονζέ έκανε σέντρα από τα δεξιά που μπέρδεψε την άμυνα και κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση και πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 63ο λεπτό, με το εξαιρετικό σουτ του Ντομένικο Μπεράρντι μέσα από τη περιοχή. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο αρχηγός της Σασουόλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τη πρώτη τους νίκη στη φετινή Serie A.    

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ