Διπλό της Μόντσα του Κυριακόπουλου στην έδρα της Σασουόλο - «Κόλλησαν» στην ισοπαλία Τορίνο και Ελάς Βερόνα
i

©PrtScr

Διπλό της Μόντσα του Κυριακόπουλου στην έδρα της Σασουόλο - «Κόλλησαν» στην ισοπαλία Τορίνο και Ελάς Βερόνα

Κώστας Τσιακλής 21:28 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 02.10.2023

Σε παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Serie A, η Μόντσα επικράτησε με 0-1 της Σασουόλο ενώ Τορίνο και Ελάς Βερόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 7η αγωνιστική της Serie A. Η Μόντσα του Γιώργου Κυριακόπουλου πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σασουόλο με 0-1 ενώ Τορίνο και Ελάς Βερόνα «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία (0-0).

Στο ματς που έγινε στο «Μαπέι» η Σασουόλο απείλησε πρώτη με την ατομική προσπάθεια του Αρμάντ Λοριέντε στο 7'. Το σουτ του Γάλλου επιθετικού όμως απέκρουσε εύκολα ο Ντι Γκρεγκόριο. Δύο λεπτά αργότερα η Μόντσα απάντησε με το σουτ του Πάτρικ Κιούρια που ανάγκασε τον Αντρέα Κονσίλι σε σπουδαία απόκρουση.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή ήταν για τη Μόντσα στο 31', και πάλι με τον Κιούρια. Αυτή τη φορά το σουτ του κατέληξε λίγο δίπλα από την εστία της Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δις με τον Ντομίκο Μπεράρντι στο 36ο και στο 37' αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις ο Ντι Γκρεγκόριο απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας ανέπαφη την εστία του. 

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 48' όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα προς την αντίπαλη εστία. Τελικά το γκολ για τη Μόντσα ήρθε στο 66' με τον Λορέντσο Κολόμπο να πλασάρει ιδανικά για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 86΄όμως τελικά το τέρμα ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ. Το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Μόντσα έπιασε τη Σασουόλο στην 11η θέση με 9 βαθμούς.

Στο άλλο ματς Τορίνο και Βερόνα έμειναν «άσφαιρες» και έτσι δεν μπόρεσαν να γευθούν τη χαρά της νίκης. Η Βερόνα έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του Τόμας Σούσλοβ στο 5΄κατέληξε άουτ. Η κορυφαία φάση της Τορίνο ήταν στο 45+2' με το σουτ του Βαλεντίνο Λαζάρο να σταματά στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα αυτό η Τορίνο πήγε στους 9 βαθμούς και η Βερόνα στους 8.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ