Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα, 2-0 τη Φροζινόνε
i

©Glomex

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα, 2-0 τη Φροζινόνε

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:43 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 02.10.2023

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε επί της νεοφώτιστης Φροζινόνε με 2-0, για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Η Ρόμα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Φροζινόνε, με 2-0, για την 7η αγωνιστική της Serie A. Πλέον με αυτή τη νίκη οι «τζιαλορόσι» ανέβηκαν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, ενώ η Φροζινόνε είναι στην 10η θέση με 9 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα. Στο 18' μετά τη θαυμάσια ενέργεια του Μάρβιν Τσούνι, πέρασε τον Ρουί Πατρίσιο, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από δύσκολη γωνία. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε τη κατοχή και τη πρωτοβουλία των ευκαιριών, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο 22' με τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Πάολο Ντιμπάλα βρήκε τον Βέλγο με μια έξυπνη πάσα, αυτός πέρασε τον αντίπαλο του στο όριο της περιοχής και με ένα τρομερό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο τέρμα τους. Στο 60' μετά από τη πάσα του Πελεγκρίνι, βρήκε τον Εντοάρντο Μποβ αμαρκάριστο μέσα στη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Το τελικό 2-0 για τους «τζιαλόροσι» διαμόρφωσε ο Λορέντζο Πελεγκρίνι με πλασέ μέσα από τη περιοχή, μετά τη δεύτερη ασίστ του Ντιμπάλα. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (8ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ